Merhaba kızlar benim gerçi doğuma daha var ama şimdiden bu korku sardı beni vallahi kızıma sezeryanla doğum yaptım sütüm gelmediği icin mama vermistim hastanede ve bu böyle 9.aya kadar devam etti simdi ikinci bebegimi nisan ayında kucağıma alıcam insallah galactago diye bi damladan bahsetmis bir arkadaş başka bi postta bende merak ediyorum simdi mama da vermek istemiyorum bebegime sütüm geceleri yetiyordu kızıma gündüz mama veriyordum ama bu sefer mama istemiyorum ben sana humana still tea rezeneli çayı duydum da bi arkadas bana rezeneyi aktardan alıp cay yapmak daha faydalı demişti simdi sizmlere soruyorum nasıl yapmalıyım valla simdiden korku sardı beni
Bende humana steel tea de sade rezene de etki etmedi canim o damlayi da benim postta onerdiler de ben mamaya baslicam galiba
Canım rezene sindirimi kolaylaştırır sadece süt için işe yaramaz..Kısır yap bulgur pilavı yap ama içlerine kimyon at ye hem gazını alır hem de süt yapar sütüm yok deme belki kanallar tıkalıdır her annede süt olur gelene kadar sütün emzir muhakkak gelir ılık suyla göğüslerine masaj yap bebek emdikçe sütün artar. Stres yapıp kafana takma stres de sütü keser bende aynı durumdayım ama bunları yaparak sütümün gelmesini sağlıcam hatta şimdi den beyazımsı bir akıntı oluyor bazen
Benim fayda gördüğüm tek şey SU , bol su içtiğim günler sütüm çok rabbime şükür. Allah hepimize bol sütlü ,sağlıklı günler , sağlıklı evlatlar versin inşallah.
Sütle inciri kaynatıp içebilirsiniz
Humana bana cok fayda etmişti ama ilk 2 gün benimde sütüm gelmedi
Bol bol su tüketim
Canim dün ben önermiştim galctagoyu iki çocuğumuda emziremedim mama verdim bu sefer emzirme istiyorum inşaallah galctagoyu çok duydum denemedikleri şey kalmayıp 2 3 gün bu damlaya kullanan goğlu çeşme gibi akanlari duydum bu sefer doğumdan 1 hafta önce Humana caya ve bu damlaya başlamayı düşünüyorum bide bol dere otu su ve süt komppstolarla takviye yapıcam sende dene ne kaybederizki inşallah bu sefer süt olur bebislerde bizde strese girmeyiz cnm
Internette gördüm gecen EDS emzirme destek sistemi diye bisey var. Serum hortumunun bi ucunu biberonun icine diger ucunu göğsüne yapistiriyosun. Bebegin hem emme refleksi gucleniyo hemde memeden kopmamis oluyo
1,514,385 soru
24,696,055 cevap
368,641 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın