0 oy
280 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (194 puan) tarafından
2 bucuk yasinda oglum isitme testinden kaldi bera testi yapilacak ama nasil uykusuz birakicam 2 saatlik derin uykuda yapiliyormus yaptiranlar uykusuz birakcm beynim yandi yaptiranlar yardımcı olabilirmi

4 Cevaplar

0 oy
(242 puan) tarafından
Biz yaptırdık cnm ama kızın 4 5 aylıktı uykusuz bıraktım gırmeden once mamasını içirip ayapıma koyup salladım oyke yaptık kulaklarına koyduklar sey rahatsız edıyıdu o yuzden ayağımda kldı arada sakladım mızmızlanınca seninki buyumuş inşaAllah uyur cnm 
(194 puan) tarafından
Buyuk oldugu icin bera testi istediler o kucukken yapilani yaptik gecemedi yani isitme kaybi var dedi emin olmak icin bera istediler 2 saatlik derin uykuda olckmis
(242 puan) tarafından
Biz 2. Bera testinden geçtik cnm 1.sinde geçmemeişti yanı yuzde 60 duymuyo dediler bidaha istediler 2. Temiz çıktı 2 saat sürmemişti ama yıne uzun suruyo mızmızlanınca kafasını çevirince bşdaha takmişlardı bide yapan kişide önemli
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canim biz yaptırdık evet geceden uykusuz olması gerekiyor işlem yapılırken hiç uyanması gerekiyor
tarafından
Offff gözümde yaş kalmadı o testleri den kalincavcohaz veriyor lar tabi iyi bir insana denk gelirsen oda boz aldık hızı kandırdılar tam 8 buçuk milyarinizi kaybettik
0 oy
tarafından
Canim özleldrn yaza bilirsini Z aklına bişey takılırsa bu zor bir durum gerçekten ben yaşadım hiç hir snnr yaşamadın inşallah bak tedavisi ney ise hemen yaptır yoksa konuşamaz kalırsa bu m testtende
(194 puan) tarafından
Seninkinin nesi vardi beni bera 2 saat sürüyormu
tarafından
Kulaklarında işitme kaybı var canım kaldı ama duyuyor kulakları ama az yani ne didiler sana
tarafından
Uyuyacak canim hiç uyanmayacak uykusuz olacak örnek veriyorum gece üçte uyandır dirdin ertesi gün kaçta yapacaklara o saate kadar uyanık kalacak sonra sana diyecekler uyut diye uyutacaksin uyanırsa test iptal öyle uykusuz olacakkki hiç hir sekilde uyanmayacak
0 oy
tarafından
Canım uyuması lazım kafasına cihaz takilicak korkulacak bi işlem değil ağrı acı yok hissetmez bile 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 238 göst.
12 Kasım 2021 Diğer kategorisinde 16hurrem&02 (194 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 690 göst.
28 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Shr4606 (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 210 göst.
18 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 256 göst.