0 oy
373 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Babası sakat bir sürü videosuda var. 2 küçük kız kardeş ayağında çorabı bile yok baba tiktokta sürekli yardım istiyor çok üzüldüm içim paramparça. Ne bileyim belki kızının küçük kıyafetlerini vermek isteyenler olabilir yorum atarsanız geri döner diye düşünüyorum. Babası bir kaza sonucu sakat kalıyor 

https://vm.tiktok.com/ZSeM32NMb/

3 Cevaplar

0 oy
(2,319 puan) tarafından
Rabbim yardımcıları olsun inşaAllah. Rabbim en çokta böyle olmayanlara versin inşaAllah. Keşke hepsine yardım edebilme imkanımız olsa. 
tarafından
Keşke yemin ederim bak içim çok kötü oldu. Diğer videolarda içler acısı
-Reklam-
0 oy
(2,694 puan) tarafından

Benim bildiğim kadarıyla engelli maaşı oluyor hani devlette yardımcı oluyormuş eğer zaten olmuyorsa devlette yerin dibine batsın ahbap derneği sahip çıkar bence eğer etiket yapılabiliyosanız etiket yapın onlar ilgilenir

(2,694 puan) tarafından
Ne diyim kızz ilginç benim bi tanıdığın yakını var adam trafik kazası sonucu sakat kalmış aylık geliri 4 bin tl dediydi de ağzım açık kaldıydı tabi bilemem yinede iyice araştırma olması lazım
(16,068 puan) tarafından
Bir kere adamın ses tonu itici insan evladını kullanır mı öyle
Bende para aldıklarını bikiyorjm
(2,694 puan) tarafından
Öncelikle o çocuğu tiktoka koymakla en büyük yanlışı yapıyo çünkü orda miğde bulandırıcı insanlar fazlasıyla mevcut
(16,068 puan) tarafından
Kesinlikle öyle. Evladını dusnune baba olsa tık tok mık tok dolasmaz ne b.k olduğu belli oranun
tarafından
Benim üvey kız kardeşim zihinsel engelli olduğu halde 3 ayda 1 kez 1500 TL alıyor. Bence sizi çok kandırmışlar ve ayrıca adamın bir sürü videosu var bakin hepsine
0 oy
(2,672 puan) tarafından
Toktokta yardım eden olmuyor mu ordan bildigim kadasuyla takipcin çok olursa para kazaniyorsun gerçi tam olarak bilmiyorum da ama Rabbim yardım etsin valla zor okadar çok ihtiyaç sahibi aile var ki 
tarafından
Evet canım çok yüksek takipçisi olanlar canlı yayından gelen hediyeler ve reklamlarla iyi kazanıyor ama bu garibi kim öyle takip edecek orada ancak açık saçık kızlara hediye atıyorlar
(2,672 puan) tarafından
Ayy valla ne bileyim yazık diyrm ben kullanmıyorum da ablam birkaç defa gösterdi hatta dediki bak dedi birkaç kişiyi gösterdi araba almışlar di kazandıkları parayla dedi ben şok olmusyim duyunca

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 144 göst.
11 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 144 göst.
0 oy
18 cevap 427 göst.
3 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,938 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,973 göst.
6 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Dacc (151 puan) tarafından soruldu