0 oy
148 göst.
Diğer kategorisinde (118 puan) tarafından

Kizlar gecen hafta persembe gununden beridir sol kasigimda acayip agri var afedersiniz ozel bolgeme kadar basinc yapiyor resmen yuruyemiyorum  hastaneye gittim bisey bulamadilar kendi doktoruma gittim basi kasiginda dedi ama hastanede basi gobek deliginin orda dedi yarin oglumun aşisi var disari cikmaya korkuyorum resmen YOLA yuruyemiyorum sizce bu neden oluyor daha 24 haftaligim doktor agri kesici ic diyor ama nereye kadar agri kesici iceyim hastanede dunyanin fircasini yedim obur bebegin 11 aylik sen 24 haftalik hamilesin korunsaydin senin sucun dahada agrilarin cok olacak bunu bilmen lazimdi diyip durdu ilk gebeligim 5 yillik tedaviyle oldu simdikinide rabbim oyle cabuk verdi ne yapayim anlamiyorlar iste hastanede :(

1 cevap

0 oy
(14,957 puan) tarafından
İyi şeyine kilit mi takacaksin onlara ne abi valla açık açık derdim de neyse. Veren rabbim alan rabbim kimseye b.ok yemek düşmüyor. Baskı için de birşey diyemiyorum bol bol dinlen canım imkanın varsa esin götürsün aşıya 
(118 puan) tarafından
Dinlenme sansim yok iste malesef yemektir temizliktir cocuktur :(aşiya eşim malesef goturemez calisiyor diye acaba onlarin dedigi gibi kisa Sure icinde hamile kaldim ondanmi cok aciyor ?
(14,957 puan) tarafından
Yani vücudun daha toplamamis olabilir dinlenme yapmadığı için. Ama sana yardım eden birisi olmalı ya :(
(118 puan) tarafından
YA bu agri ve basinc OLMASA bugugune kadar sukur bi sikayetim yoktu hatta hamile oldugumu bile anlamiyordum ama iste gecen haftadan beridir yuruyunce boyle oluyor :(ne yapicam bilmiyorum
(14,957 puan) tarafından
Az kalmış ya canım ondan sonuçta erken doğum riski felan yok demi
(118 puan) tarafından
Yok doktor bisey demedi hani erken dogum falan diye ne bilim oyle ozel bolgeme baski yapinca cikicak diye korkuyorum ayni dogum sancisi gibi oluyor :(
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 1,344 göst.
0 oy
6 cevap 295 göst.
10 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 433 göst.
4 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Beratinannesi (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 60 göst.
25 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynozeyno (106 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,331 soru

24,056,700 cevap

329,944 kullanıcı

...