0 oy
123 göst.
Diğer kategorisinde (1,106 puan) tarafından
Kızlar ya eşim 3 gün önce birisine 300 tl para göndermiş dekontuna baktım ankara vs yazıyor daha önce farklı isim ama aynı soy isim de başka bir kiza da göndermiş hani sık kullanılanlar var ya ordan baktım ama pek anlamıyorum bakmazdım da hiç icime kuşku düştü bir türlü diyemefim istegramdan baktım az önce o isim de bit kız var 

Eşim işçi calisitoryor yanında çalışanların çocuğu tanıdık yani o sou isimde kimseyi duymadım kendinden icim ucimu yiyor zor ama iletişim bilgileri felan çıkmaz mu eğer birşey varsa saklar diye anlayan birisi yardımcı olabilir mu 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kendisine neden direk sormuyorsun 
(1,106 puan) tarafından
Yaa nasıl desem bilemedim ama birşey sakliyorsa felan iletişim bilgisi yazıyor müdür acaba size sorup fikir almak için zaten soracam
-Reklam-
0 oy
tarafından
İsim soyisim yazar iletişim bilgileri neden olsun
(1,106 puan) tarafından
Var mı diye sordum pek bilmediğim için sağol
0 oy
(108 puan) tarafından
Canm erkek kardesin flan varsa esin gbi bankayi arat yaptgm islem hakkinda dtayli bilgi iste snra o iban sahibi ad soyad tc vs snra ziraat uygulama indir sfremi unuttum de tcsi musteri nosu flan ne varsa elinde onu gir sfremi unuttum dersen tele sms atiyo banka telin son 4 hanesi gozukuyo esinin teline bak o 4 haneli tel varmi?
(1,106 puan) tarafından
Canım şifresini biliyorum
(108 puan) tarafından
Snra burdan yuru git yada instagram dan msaj at sahte hsaptan iste cekilis var katilin vs vs  detayli bilgi al adres tel vs
(108 puan) tarafından
Esinin degil canm bankadan yda dekonttan gonderdigi kizin hsabina giris yapmaya calis

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 150 göst.
11 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (373 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 116 göst.
29 Ekim 2023 Diğer kategorisinde busekrm (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 396 göst.
1 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 118 göst.