Önce biz damat bohcasina gittik onlar bana gelin bohcasina geldiler eşim 3 bin ₺ vermiş kayinbabamda 2 bin₺ vermiş kaynanama alışveriş yapsın gelin bohcasina diye ama kaynanam bana kendi zamanından kalma şeyleri getirdi eski zamandan kalma yazma koymuş üç lif üç havlu bir ayakkani numarası 36 oda ayağıma olmuyor bir de nevresim takımı almış gelmisti 15 kadınla bir de sandık almış küçük ona koymuş bir poşete koysa daha iyiydi arkadaşlarım da vardı evde görünce şok oldum arkadaşlarim gulustuler meğer onların verdiği parayı gidip harcamış kendine ve kızlarına kıyafet almış düğün için. Eşimde akşam aradı annemin aldıklarını beğendin mi diye bende annen bişey almamış ki begeneyim dedim gel gör dedim sabah geldi baktı xok sinirlendi biz 5 bin ₺ verdik bunlar ne diye anasını aradı bayağı söylendi sonra kaynanam aldım oğlum herşey pahalı vs dedi. Sonra kaynanam beni aradı utanmadan bunları mi anlattın dedi bende ben neden utanayim getirdiklerini gösterdim baksana sen bile oğlunun görmesini istemediğin şeyi bana layık gördün buraya 5 bin harcadım diye yalan söylemişsin bide toplasan 100₺ etmez dedim o gün bugündür bana kinli kaynanam kayınbabama da yalan söylemiş aldım da beğenmedi aldıklarımi geri verdirdi demis