0 oy
418 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar nereye gitsek ya da eve ne almaya gitsek annesini de götürüyor bazen evime bı ihtiyacım oluyor annesini götürüyor bni evde bırakıyor herşeyime ailesi karışıyor bişe desem kavga ediyor annesi  bı Borcam istedi diye çarşıya Gidip aldi oğluma oyun parkı alalım diye diye dilimde tüy bitti süt pompası al diye diye ömrüm bitti ailesi bişe dediğinde yapmazsam asagidan doldurup doldurup yanıma yolluyolar eşimde bnle tartışıyor (örneğin oğluma biberon vermiyorum diye biberon aldı zorla emziriyorym )eşim hiç arkamda durmuyor nereye gitsem ailesini çağırıyor bnle aynı odada bile çok az yatar diğer odada yatar sürekli kilo almışsın biraz kilo ver diyor doğum yapalı çok olmadı eve bişe alınacak olsa annesiyle seçiyor kaynanam desen evimden çıkmıyor oğlum evde gelinle başbaşa kalsınlar diye düşünmüyor gerçekten çok yoruldum

9 Cevaplar

0 oy
(2,127 puan) tarafından
Ah ah aynı benim eşim canım oda öyle nereye gitse annesiyle gider annesi şunu al der hemen alır gelir ben desem ne gerek var ne yapacan der benim haklı olduğumu göre göre arkamda hiç durmaz birgün beni savunmadi ve beraber oturuyoruz bizde
tarafından
Nasıl dayanıyosun
(2,127 puan) tarafından
Mecbur canım ailem de arkamda değil yine diyorsun esindir idare et inan çekilecek yeri yok ama benim de yerim yok düzelir diye bekliyorum ha yerine göre de tepkkmi koyuyorum
-Reklam-
0 oy
(37 puan) tarafından
Allah sabir versin sanada Niye bu kaynanalar böyle Ya insan Bi birakir oğluda mutlu olsun bi yanlari hep eksik kalir çünkü Eş sevgisi farkli anne sevgisi farkli
tarafından
Kaynanam dan deil eşimden kaynaklı cnm
(37 puan) tarafından
Kaynanan ayartiyor belkide çünkü dolduruyor geliyo bana patliyo yazmissin
tarafından
Evet o konuda haklısın kaynanm biraz yönetiyor
0 oy
(606 puan) tarafından
Oney öyle anakuzusu.
tarafından
Kuponunu kullanabildin mi ? Ben resmen gördüm ama kazan butonu çalışmadı ya :D
tarafından
Aynn sen bide beni düşün
0 oy
(2,303 puan) tarafından
Dusman basinaaa boyle bi durum insallah sende tez zamanda kurtulursun bu kotu halden canim
0 oy
(9,679 puan) tarafından
Ay kolaylık diliyorum kuzum...yani hep mı böyle az yatıyor kilo vs bunlara takması saçma üzücü konuş diyecektim ama mevzu bi aile değil burda
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Cekme duzelirmi anasinin seyine geri sokwacan boylelerini cidden kolay kolay agzimi bozmam illet oluyom soylelerini okuyunca
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Ah bacım ahh Allah sabırlar ihsan etsin çok zor
0 oy
(1,025 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun 
0 oy
(1,147 puan) tarafından
K.bakmada cnm o nasl kaynana o nasl bir eş ailenin doldursuna gelip senle niye kavga cikaryo eşinde suç senin arkanda durmuyo hele benm kaynna evime karsack o alacak herşeyi parcalrm vallahi eşime direk derim ben Allahtn eşim arkamda benim aileci degl smdiye kadr sustugun hata valla kime ne evim ayrı barkım ayrı o kimki karisyo evine basda izin vermicktn evine alacklarna karışmasına. 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,925 göst.
12 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Seherkzll (305 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 304 göst.
18 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 404 göst.
7 Kasım 2021 Diğer kategorisinde hfzfyzbl (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 363 göst.