0 oy
192 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
6 gün önce doğum yaptım. Bebeğimde ben de çok iyiyiz Allah'a şükürler olsun. Ama sürekli aglayasim geliyor çok mutluyum ama neden böyle oluyor anlamadm. Eşim hem gece hem gündüz çalışıyor daha önce sadece uyurken vaktimiz olurdu ama şuan o da yok onu çok özlediğimi hissediyorum ne yapmam gerek bu durumda bu düşüncelerden nasıl çıkarım aşırı duygusalim. Gecicek mi yolsa hep boyle mi kalicak

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Geçer canım merak etme :-) Allah analı babalı büyütsün inşallah 
-Reklam-
0 oy
(37 puan) tarafından
Bende oyleydim bebegim dogumdan sonra yoğun bakima alindi antalyadan konyaya gitti bende konyadaydim esimde antalyadadi çünkü babalari yogun bakima almiyolardi neyse o dönem bi yandan oğlumu düşün bi yandan eşim Cok özlüyordum onsuz bişey yapmak istemiyordum resmen ama 40 bitince geçti gitti simdi o salonda oturur Ben mutfakta
tarafından
Çok tatlısın :D
(37 puan) tarafından
Senin gibi .d
0 oy
(169 puan) tarafından
Gecicek canım bunu bil tadını çıkarmaya bak valla insan o günleri arıyor . Evet zor geçiyor başta çünkü hamilelikte hormonlar zirvenin zirvesinde oluyor doğum yapınca bı anda sıfırlanıyor buda insanda çok değişiklik yaratıyor. Ama gececeginden emin ol hatta o günlerini arayacaksın . Yanında kalan kimse yok mu acaba ? O günlerini ariyacaksin derken yanlış anlama bebek daha zor olacak anlamında değil bebek buyudukve bakımı kolay olacak ama sen keşke daha çok baksaydim koklasaydim sevseydim diyeceksin o anlamda .
tarafından
Annem var yanımda teşekkür ederim şuan bile ağlıyorum inşallah bir an once gecer
0 oy
(4,652 puan) tarafından
Kiz yazmışsın  işte  lohusa sendorumu... valla o kanama bitene kadar bitmiyor anam o. Heleki hava kararmaya baslayınca ölü  toprağı  çökerdi üstüme.  Tecrubeyle sabittir 2 dogumumda da öyle  oldum. 2. De olmam diyordum.  Simdi 3.ye hamileyim biliyorum  ki onda da olacak... ama vallahi geciyor kız pamuk gibi oluyorsun lohusalık bitinceee:)
tarafından
Aynen birde kışın dogunca hava 6 olmadan kararıyor hava bana geliyorlar di 27 günlük bebeğin var yeni düzeldi. :)
0 oy
tarafından
Bi süre sonra eşini sallamıyosun :)) başta bende özlüyordum
0 oy
(1,664 puan) tarafından

2 kez aynı şeyi yaşadım buna dayanarak söylüyorum geçer 20 güne kadar :)

0 oy
(27,626 puan) tarafından
Geçecek :) biraz sabır kaç günlük
tarafından
6 gecen hafta bugün sancılarım vasladi sabahına doğurdum
0 oy
tarafından
Canım evde yalnızsın Bir de çocukla uğraşıyorsun uykusuzluk filan da oluyordur O yüzden böyledir belki benim de ilk gebeliğim bakayım doğumdan sonra ben nasıl bir lohusalık geçireceğim
0 oy
(446 puan) tarafından
Geçicek canim geçicek emin ol bende oyleydim cok agladim hayata kustum resmen gercekten 40 im cikti kendime geldim o neydi oyle ya 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,474,295 soru

24,137,112 cevap

334,348 kullanıcı

...