0 oy
154 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (1,192 puan) tarafından
Merhaba kızlar lazere kayit oldum fakat simdi silmek istiyorum olmuyor böyle bişey yaşayan oldu mu işin içinden çıkamıyorum şimdi

6 Cevaplar

0 oy
(518 puan) tarafından
Olmuyor derken
(1,192 puan) tarafından
İptal etmek istiyorum iptal etmiyorlar
-Reklam-
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Peşinat falan verdin mi?
(1,192 puan) tarafından
Sadece 50 tl verdim merkezle görüştüm ilk hafta iptal edince oluyor onun haricinde iptal olmuyor avukata yönlendirecekmisim cayma bedeli ödemem gerekiyormuş
(6,048 puan) tarafından
Yahuu ne saçma iş. Ev için de peşinat verirsin vazgeçersin sadece pesinatin yanar. Bunda da vazgeçmissin giden 50 liran olur . Zorla mı dev edeceksin sanki öyle iş olur mu?. Bende sizi şikayet edicem diyin. Sizde korkutun
(1,192 puan) tarafından
Öyle valla canm cayma parası avukat bilmem ney iyice uzar nasil zor duruma dusureceklerini iyi biliyorlar
0 oy
(5,167 puan) tarafından
Çok saçma bence bunu yapmaya hakları yok zaten peşinat da vermişsiniz ne alaka ilk hafta iptal edilmesi.
(1,192 puan) tarafından
Mahkemeye kadar gidermis cok iyi zor durumda bırakıyorlar
(5,167 puan) tarafından
Bence. Aldırmayın isterlerse versinler ama bence korkutmak için söylüyorlar
(1,192 puan) tarafından
Valla kuzum gittim dün konuştum kabul etmediler
(5,167 puan) tarafından
Etmezlerse etmesinler aramalarını açma. Benim bir yakınıma da aynısı oldu 2 yıl olmuş hala arıyorlar hiçbir şey yaptıkları da yok. Numaralarını engelle hiç umursama
0 oy
tarafından
Evet benim görümcemde mahkemelik oldu bu yüzden iptal etmiyorlar bayağı oldu 
(1,192 puan) tarafından
Sonuç nasil oldu peki canm
tarafından
Öyle konu arasında konusmustuk hiç bilmiyorum sonra napti
0 oy
tarafından

Kaç sean gittin canım gittin mi hiç öyle bişey yok senin gözünü korkutuyolardır almadığın hizmetin parasını vermek saçma hakkını savun sen çirkefleş onlar korksun :D

(1,192 puan) tarafından
Hic gitmedim kuzum sözleşme imzalayıp 50 tl peşinat verdim ve şuan iptal edemiyorum avukat falan  devereye girermis yada cayma parası vermem gerekiyormuş yarin gidip yüz yüze görüşeceğim
tarafından
Cayma bedeli ne kadar mış ki daha hizmet almadığın bi konuda nasıl oluyomuş çok saçma bu tüketici hakları diye bişey var yani iyi bi araştırma yapman lazım. Hamile olduğun için bırakıyosan hiç bişey denemeleri lazım bebeğin sağlığı için
0 oy
tarafından
Ben kayıt olurken iptalini sormuştum istediğim zaman bırakıp paramı alır mıyım diye keşke sende baştan konuşsaydın

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,610 soru

24,061,137 cevap

330,153 kullanıcı

...