0 oy
300 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,169 puan) tarafından
Kızlar dün kızım için kayınvalidemle baya kıyafet aldılar lcw den. E bebeğe bakmadım hiç kalitesini biliyorum güzel . Çarşamba günü de eşimle gidip alcaz bi kaç kıyafet daha fiyat açısından e bebek daha mı pahalı genelde lcw den alıyorum da

10 Cevaplar

0 oy
(5,701 puan) tarafından
Lcw nın kalitesi e bebeğin kendi markasının çok daha iyi.
(1,169 puan) tarafından
Hiim kalite açısından bana çok farklı gelmedi e bebekten de kıyafetleri var ama solma çekme olmuyor hiç güzeller
(5,701 puan) tarafından
Ben hellobaby marka ne aldıysam hep bi şekli kaydı. O yüzden bıraktım almayı. Ama geçen çıtçıtlı zibin aldım onda öyle bi sıkıntı yaşamadım simdiye kadar.
(1,169 puan) tarafından
Bendeki zıbınlsrın hepsi e bebek ama hiçbi sıkıntı yok bazı kıyafetleri de öyle herhalde denk geliyor bilemedim
(5,701 puan) tarafından
Haklısın dediğin gibi de olabilir.
-Reklam-
0 oy
(1,860 puan) tarafından
LCw daha güzel tabikii ama fiyat olarak bilemiyorum ebebekten pahalı galiba ben de lcwden alıyorum tarzını seviyorum 
(1,169 puan) tarafından
Bende aynı şekilde düşünüyorum canım
0 oy
(14,957 puan) tarafından
LCW tabiki           
(1,169 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
tarafından
Lcw cok bozdu ama yine de ebebekten güzel kışlıkları ben ebebekten yazlık aldım kışlık almıyorum artık bir sürü para ve çok adi olmuşlar. Geçen sene aldigim sweatshirt ile alakası yok lcw ürünlerinin. Acıyorum verdiğim paraya begensem kaç lira olursa olsun verecem ama incecik olmuş mallar 
(1,169 puan) tarafından
Bende yazlıkları lcw den aldım e bebek ürünleri satan bi dükkan var oturduğum yerde ordan uyguna alıyorum ama e bebek mağazına gitmedim öyle kıyafet almaya sweat falan pazardan zara hm lcw satan tezgahlardan alıyordum hep
0 oy
(1,090 puan) tarafından
Lcw ürünleri daha şık.  İkisi de kaliteli lcw dan elbise takım alabilirsin. E bebek de takımlar elbiseler daha pahalı. E bebeğin pijama zıbın tulum tarzı ürünleri uygun. Kalite olarak eşit bence 
(1,169 puan) tarafından
Aynen şık gerçekten. Kalite olarak banada aynı geldi de ben oturduğum yerde e bebek satan dükkandan alıyorum uyguna satıyor e bebek mağazından almadım da pek
(1,090 puan) tarafından
Mağaza da uygun kuzu ama elbiseler çok pahalı ben elbise almıyorum ordan.bir de güzel değiller pek. Ordan zıbın çorap alt falan alıyorum. Elbiseleri lcw dan
(1,169 puan) tarafından
Bende öyle yapacam herhalde zıbın falan kalmadı e bebekten alırım pijama zıbını
(1,090 puan) tarafından
Evet kuzum geçen ben gittim indirim vardı ikili zıbınlar 30 lira 25 lira. Lcw da 50 den aşağı yok
0 oy
(2,594 puan) tarafından
lcw daha iyi canım misal çoraplı patiklerden alıyorum oğluma e bebekte uygun diye 2 takım oradan aldım 1 takım da lcw dan ama e bebeğin hiç hemen çekme yaptı birde bilek kısımlarında kesme yapıyor bende hep lcwdan alırım
(1,169 puan) tarafından
Hiim anladım çekme durumunu ben yaşamadım e bebek ürünlerinde kalite olarak çok fark etmedi benim için ya
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Bezinden lohusa peşine kadar ebebekte aldım. Kıyafetlerinin kalitesi gayet uygun. İnternet sitesinden sürekli takip ediyorum baya indirim oluyo beğenmezsen yada kalıbı küçük gelirse mazadan iyade edebiliyoruz lcw baya pahalı geldi bana sonuçta çok az giyiyor bebekelr hemen büyüyor
(2,781 puan) tarafından
Aynen ben de e bebeği internetten takip ediyorum indirim olduğunda çok uyguna geliyor :) yazlık tşörtlerini 10 liraya falan alıştım.
(1,169 puan) tarafından
E bebek dükkanı olan uyguna satan bi adam var burda ordan alıyordum ama mağazadan almadım hiç hep lcw almıştım.mağazaya bakıcam bide ürünler güzelde fiyatları bilmiyorum
(1,851 puan) tarafından
Bende aldım yazlık tişört stok yaptım
0 oy
tarafından
E- bebek ürünleri kullanıyorum memnunum kalite açısından ama kalıpları biraz dar o yüzden ayından büyük alıyorum 
(1,169 puan) tarafından
Evet kalitesi güzel ama hiç mağazadan almadım lcw daha uygun diye biliyordum ama bakıyım herkes zıbın falan alıyormuş e bebekten
0 oy
(333 puan) tarafından
Lcw daha iyi ikisi de pahalı 

Ben civil tercih ediyorum 
(1,169 puan) tarafından
Civildeki kıyafetleri pek beğenemiyorum bende lcw daha şık geliyor
(333 puan) tarafından
Fiyat yönünden ben cicili tercih ediyorum lcw da iki takıma civilde üç takım alıyorum :)
0 oy
(163,332 puan) tarafından
e bebekde kalip cok dar lcw daha iyi ama daha daha iyi markalar var tabiki
(1,169 puan) tarafından
Tabiki ama orta ve kaliteli olarak ikisi var. Hm den de aldığım oluyor ama bazı şeyleri çok yüksek fiyatlı normal olanları oralardan alıyorum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 155 göst.
0 oy
0 cevap 75 göst.
6 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Cancazmihram (3,549 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 77 göst.
7 Ağustos 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 105 göst.
21 Haziran 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde bbsradrkk (1,650 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,749 soru

24,063,262 cevap

330,252 kullanıcı

...