0 oy
186 göst.
Diğer kategorisinde (1,150 puan) tarafından
Meraba öncelikle biz tokiye yazılmaya karar verdik toki bitmiş kontaycan boş diye yazılalım dedik  bu konuda sizden fikir istiyorum etrafinizdan oturan vardr alan vardir diye 

Giriş katmı yoksa 2 veya üç mü  giriş kat daha ucuza veriliyo neden acaba 

Ve mutfak dolabi vestiyeri oluyormu 

Aylık ne kadar ödemeliyiz  ve bankaya kayıt icin ne kadar para ödenir 

Esim sigortalı sıkıntı olurmuki

Ben şimdi sehir dışındayım burdaki bankaya gittim burdan ne desek olmaz ordaki bankadan görüşmen lazim dedi bizimkileri aradim hepsinjn isleri var  yardimci olursaniz çok sevinirim 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cikarsa eğer katını bosver cikmiyor bacim cikmiyor
(1,150 puan) tarafından
Kız inslah cikar tek hayalim bi evimin olması
tarafından
Insallah canim ablam denemiştim yok cikmadi hemde üstüne mal yok eşi yok cocuklari var ken bile cikmadi
-Reklam-
0 oy
(300 puan) tarafından
mutfak dolabı oluyorda vestiyer olmuyor sanırım benim tokiden memnun olan tanıdıklarım var bende bana uyan bir yerden bulsam almak istiyorum ama yazılmalı değil devirli. 

giriş kat bahçekatı yüksek değil balkonu genelde yerle bitişik oluyor ondan ucuz olur ama ben ankarada bir tokinin hem giriş hem ikinci katına bakmıştım giriş kat daha genişti sadece bahçekatı olması dezavantajdı. 

eşinin sigortalı olması bi sıkıntı yaratmaz bence hatta düzenli geliriniz varsa taksitleri düzenli ödersiniz canım Hayırlısı olsun inşAllah
(1,150 puan) tarafından
Amin allah razı olsun bacım çok saol
0 oy
(1,049 puan) tarafından
Canim ben tokide kiradayim fakat burda komsum var evi var . 6 ayda bir zam geliyor diyor odedigimiz yeniden uzerine konuyor bizde toplu para odedik kurtukduk borctan dedi bilmiyorum vallahi bunu bir sor tamammi
0 oy
(937 puan) tarafından
Ben tokide oturuyorum şuan kiraciyim .bana da çıktı yapılıyor teslim edilmedi daha .mutfak dolabı var vestiyer yok.en güzel tarafı sıcak oluşu 

Merkezi sistem oldugu için sıcaklığı çok iyi.benim mesela iki artı bir üçüncü kat güney cephe çıktı.26.500 peşinat yatırdım anahtar teslimden sonra aylık 1330 lira taksiti var 15 sene .aidat hariç .bide altı ayda bi defa zam gelecek o şekilde 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 233 göst.
22 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 329 göst.
29 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Kubraumut (3,192 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 132 göst.
21 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Asel hira (886 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 398 göst.
3 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Mehmetcanınannesi (33 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,011 soru

24,105,808 cevap

332,688 kullanıcı

...