0 oy
182 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Cuma günü yaptırdığımda sonuç 153 çıktı Bugün dahiliyeye gittim 100 miligramlık daha yaptıralım yarın dedi yarın hem 1 hem de 2 saat sonra bakılacakmis bir sakincasi olur mu Kağan kocatepe'nin videosunu izledim de olmaz diyordu ama ne bileyim ya o kadar şeker leş gibi de tadı var var mı benim gibi olan :ermm:

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Olmaz bence canım zaten normal yediğin iki dilim baklavada o içtiğin 50 ml lik içecek ten daha fazla şeker var hele kola vs içiyorsa onlar daha çok şeker içeriyor 
-Reklam-
0 oy
(482 puan) tarafından
Isine karşımak gibi olmasında ben hiç yaptirmadim gebeyken. Sadece sağlık ocağına gidip kan testi yaptırdım.  Aile hekimi ve hemşire bile hic önermesi seker testini bebege sekrr yüklemek iyi değil demişti 
tarafından
Benim şekerim çıktı ama eğer ki şeker yüksek olursa kesedeki su artar bebeğe kan akışı olmaz bu daha zararlı bir şey doktorum bana ol dedi
(4,875 puan) tarafından
Bana da aynı şekilde söylendi açlık tokluk verdim bende şimdi 2. Ye gebeyim bunda da aynı şekilde açlık tokluk şekerime baktırcam
(482 puan) tarafından
Vücuda seker yüklenmesi zordur Allah kolaylık versin şifa versin Rabbım
0 oy
(163,460 puan) tarafından

kuzeyde bende 2 kez yaptirmistim bu bebisimde yaptirmiycam zorunlu degilmis bide bildigin şekerli sidik :sick:

0 oy
tarafından
Banada 2 kere yaptılar bı 16 da bı 26 da haftalarda yani bişey olmaz Allah'ın izniyle yaptır korkma 
tarafından
Bana bir cuma yaptılar Bir de yarın yapacaklarmış arada pek zaman yok o yüzden dedim ama doktor da ona göre seni dahiliye yönlendireyim dedi

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 110 göst.
22 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hryhry1 (1,794 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 70 göst.
13 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Myangell (748 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 78 göst.
18 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Annevebebekleri (113 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 70 göst.

Kategoriler

1,474,606 soru

24,141,676 cevap

334,519 kullanıcı

...