0 oy
291 göst.
Diğer kategorisinde (244 puan) tarafından

Bu paketi aldım nasıl sizce kullanmışolan var mı aranızda geldi sürüşü falan cok guzel ama inşallah memnun kalırız

image

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Travel sistemin kullanışlı olmadıgı söyleniyor canım evin asansörlü binadaysa rahattır belki
(244 puan) tarafından
Asansörlü de canm bana da hep Travel önerdiler :(
-Reklam-
0 oy
(629 puan) tarafından
Cok guzel canim gule gule kullan bende travel kullaniyorum ilk cocugum 2. Olursa buyuk uzun olani sepet yerine koycam buyuk cocugu koycm kucuk olursa ygni 2. Ilerde insallah onuda pusete koycam oyle dusunuyorum bnce cok guzel sen kaca aldn bu paketi cnm
(244 puan) tarafından
Ben de Travel almasam ıcımde kalacaktı  2000e aldık
(629 puan) tarafından
Insallah iyi cikar iyi yapmssn cnm ama benim annem sadece pusetle bebek arabasini yani traveli sadece 2100 tl verdi
(244 puan) tarafından
Markadan markaya degısıyodur tabi ki
0 oy
tarafından
Canım doğruyu söylemek gerekirse beşik çok küçük 7 8 ay yatar travel sistemide onermiyolar yinede hayırlı olsun ☺️ değişme şansın varsa değiş 
(244 puan) tarafından
Acıkcası Travel almasam ıcımde kalacaktı cunku cok şık  beşiği de zaten tayıncıyız bebegım 5 aylık oldugunda tasıncaz onun ıcın
tarafından
O zaman sıkıntı yok canım ☺️
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Kimse önermiyor ama bunlar çok güzel duruyor bende bundan aldım yetmezse bitane de baston alırım napıyım :D bide bu beşik çok küçük canım anne yanı beşiği maksimum 6 ay yatar haberin olsun
(244 puan) tarafından
Zaten 6 ay ıcın aldım canm tayıncı yız bebegım 5 aylık olunca tasıncaz.
(4,234 puan) tarafından
Yaa iyiymiş o zaman canım iyi günlerde kullan bende park beşik aldım kullanışlı olsun diye :) araba içinde moralini bozma ben de aldım valla napıyım bunlar çok güzel :)
(244 puan) tarafından
Sizinki de hayırlı olsun güzel gun lerde kullanın ınsallah. Aynen ben eski tip arabaları hıc sevmedım :) Travel den cok memnun olan da var. Bılemedım. Sizinkinin markası ney
(4,234 puan) tarafından
Amin canım çok sağol :) markası kiwi canım yaş büyüdükçe kullanması zor oluyor diyolar bide açıp kapatmak için üstünün çıkması gerekiyor diye zaten arabamız var şimdi bile eşim olmadan çok bi yere gitmiyorum yetmezse bitane de baston alırım napıyım
0 oy
(1,160 puan) tarafından
Beşik 7 aya kadar idare eder ben salon için almıştım onu bebek bir tarafa yatınca diğer taraf havaya kalkıyor ama güzel yanı 

Travel sistem çoook güzel duruyor bende öyle aldım oto koltuğu oluyor puseti vs ama şuan dışarı çıkarken taşıyamiyorum bana ağırlık yapıyor bastona gecicem
(244 puan) tarafından
Su an kac aylık oldu bebegın ız, beşiği bebegım 5-6 aylık olana kdr kullancam tayinciyiz tasınma olcak almayalım yatak ddk
(1,160 puan) tarafından
İyi yapmışsın canım 7. Aydayiz şuan gündüzleri orada yatırıyorum salonda misaifr varken fln gece odaya alıyordum artık gece kendi yatağına yatıyor
0 oy
(5,123 puan) tarafından
Asla alma derim alan pişman çok kaba kocaman oluyor katlanınca kız kardeşim hiç memnun değil 

Daha farklı bişey bak araştır 
(5,123 puan) tarafından
Ama sen almışssın onu görmeden yorum yaptım. İnşallah güzel çıkar beğenirsiniz
(244 puan) tarafından
İnşallah sag olun :)
0 oy
(164,459 puan) tarafından
o besik tas catlasa 5 ay gider
(244 puan) tarafından
Tam da 5 ay ıcın almıstım:)
0 oy
tarafından
düzenlendi

image

image

Bence beşikte bebek arabası da çok kullanışsız

tarafından
Yorumuma kullandklrımı ekledim canm , puseti 6 ayına kadar kullandm bebek arabasıyla , şuan kızım 10 aylık puseti oto koltuğu olarak kullanıyorm oto koltuğu olma özelliği var
tarafından
Ben sadece size fikrimi söyledim nie bu kadar sert tepki verdiniz anlamadm ,
(244 puan) tarafından
Sert tepki vermedim, yazıda sert anlaşılmış olabilir hatta emoji koydum grunmuyor:)
(244 puan) tarafından
Şimdi gordum ekledıklerınızı, joie markayı kesınlıkle onermediler. Ahşap beşiği de tayıncıyız bebegım 5 aylıkken o yuzden ahşap almadık taşındıgımız yerde alırız diye
tarafından
Anladm canm hayırlısı olsun ❤️ Rabbim sağ sağlim doğum yapmadıysan kucağına almayı nasip etsin inşallah

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 122 göst.
0 oy
4 cevap 232 göst.
0 oy
1 cevap 127 göst.
+1 oy
4 cevap 382 göst.
26 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Defneegb (586 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,502,709 soru