0 oy
150 göst.
Diğer kategorisinde (65 puan) tarafından
Ya Allah aşkına tek benmiyim bebeğinden gaz çıkarmada eziyet çeken yemin ederim gaz çıkarma özürlüsüyüm sanırım oğlan bi türlü rahat gaz çıkartamıyo emziriyorum mama veriyorum mamadan sonra emzirmeden sonra gaz çıkartcam diye canım çıkıyo ama yok çıkmıyo sonra bitmiyo sancısı acillik olduk en sonunda damlalarla 2 gündür aşağıdan gazını çıkartıyo ama sürekli ıkınma halindr bi bitiremedi çocuğum ya delircm artık 

2 Cevaplar

0 oy
(3,546 puan) tarafından
Benimki de aynı öyleydi canım. Halen daha devam ediyor. 44 günlük şuan. Benim kide oğlan. Biraz biraz azaldı ama ben mama veriyorum sadece sütüm kesildi. Aptamil ar mama veriyorum. Reflüsü de var. Biogaia ve nurse harveys kullanıyorum çocuk pediatri doktoru bıogaia bitince bebeğin tamamen düzelecek dedi yani o Bi şişe... Ama baya düzeldi çok şükür bizdeki reflü birde ıkındıkça sürekli kusma agzından burnundan geliyordu bebeğimin. Nefes alamıyordu hatta kilo almış ve geri vermişti.. Doktorumuz günde 3 sefer sabah öğle akşam bebek yağı ile masaj yap. Bu iki damlaya devam et. Sıcak tut bebeği dedi. Sana da tavsiye ederim benim ne gece ne gündüz uykum vardı. Şimdi sadece Bi sabah birde akşam saat 8 gibi Bi atağımız var onun harici maşallah çok güzel uyuyor. 
(65 puan) tarafından
Daha doktora randevu bulamadm ama ıkınma anlarında bizimde kusmalarımız var bilmiyorum bakalm ya
(65 puan) tarafından
Doktor damla verdi yapıyo gazınıda hiç bitmiyo anlamadm yeminle ya damlayı verdikçe yapıyo 3 4 gündür emzirmeyle yaşıyorum çocuk kucağmda sürekli mama gaz yapardır diyr ama hiç bitmiyo gazı
(3,546 puan) tarafından
Çok zor oluyor seni çok iyi anlıyorum hele ki dha yakın zaman da aynı şeyleri yaşamışken. Mama gaz yapar diyorlar ama anne sütü daha çok yapıyor. Hele ki gaz yapan yiyecekler yediysen. Zaten çoğu gıda da gaz yapıyor yani. Gıda yı geç az bişi üşürsen ayaklarını üşütsej yine gaz oluyor bebekte. Birde benden sana tavsiye bebeğini gazı gider diye çok yıkama. Havalar soğuk üşüdükçe daha kötü gaz oluyor. Yıkamak sadece anlık saatlik çözüm. Benimki de başladı yine.. İyiki dile getirdim :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Biz sorunu badem yağı ile çözdük hergun bir  çay kaşığı badem yağı iciriyorum gaz sorunumuz kalktı sap simplex damla kullanıyordum damlayo bıraktık 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 404 göst.
14 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Semagktg (27 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 634 göst.
20 Mart 2021 Diğer kategorisinde Kucukhanim1710 (3,106 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 216 göst.
22 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Prensannesiii90 (590 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 221 göst.
13 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Gizlianne (389 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,932 soru

24,393,590 cevap

349,484 kullanıcı

...