0 oy
168 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
Kızlar bebeğime hamile kalmadan önce annemin kardeşiyle birtakım sorunlar vardı. Yani şöyle pislik adam küçük dayımın mallarını ucuz ucuz aldı şimdi bize eziyet ediyor hem para vermek istemiyor hem de mallarımızı almak istiyor. Biz de mahkemeye verdik ulaşmadığı için mahkeme icra yoluyla satışa çıkaracak hamileliğimi öğrendiğimde bu tür dertlerle cebelleştik durduk ağladım sızladı psikolojim bozuldu artık. Hala devam ediyor orası ayrı bir mesele de. Kpvit oldum eşimle sorunlar oldu yani hep bir stresli geçti hamileliğin. Neyse eşim askere gitti başka şehirde olduğum için annem yanıma geldi Bi abim var sadece kendini düşünen beni kıskanan. Sürekli borçlanan ve bu borcu bize yüklemeye çalışan. Selam verirken bile bizden para isteyen bir abim var maalesef. (babamız vefat etti) Annem buraya gelince kadının dondurucusunda ne kadar yiyecek varsa evine çekmiş karısıyla. Annem de sabahtır ona dertlendi başımda habire söyleniyor bu saat olmuş uyuyamamış ya takma alınır diyorum inatla söyleniyor benim de moralim bozuldu ama artık stres yapmak da  istemiyorum ama ister istemez üzülüyorum. Lütfen bana dua edin hem annemin o pislik kardeşi haklarımızı yemesin mallarımız sarılmasın diye hem de abimi Allah ıslah etsin diye.

5 Cevaplar

0 oy
(3,238 puan) tarafından
Amin amin Allah gönlünüze göre versin inşallah 
(2 puan) tarafından
İnşallah artık dayanamıyorum etrafımdaki kimse anlayışlı değil
-Reklam-
0 oy
(365 puan) tarafından
Olan bebeğe oluyor bende çok kötü zor şeyler yaşadım bebeğim 2 yaşına yaklaştı  doğduğundan beri çığlık çığlığa hep sinirli öfkeli doğru düzgün yemez uyumaz gene şükrediyorum sağlığı yerinde olsun da diye olan bebeğe oluyor sakinleşmeye çalış sonra çok pişman oluyor insan
(2 puan) tarafından
İşte insanın canını yakıyorlar özellikle de annemin kardeşi hep bir stres. Annem zaten stresli her şeyi kafaya takan bir insan abim de öyle hep bir stres çıkarıyor bize. Ne biçim akrabalar var anlamıyorum. Bebeğime çok zarar verdim bu süreçte çok.
(365 puan) tarafından
Insan ailesini  seçemiyor  başıma gelenler8 anlatsam dersinki halime şükür   ben bebeğime stresimi yasattim sen kalan süreni güzel geçir kitap oku çok kafa dağıtıyor yoksa dizilere sar izle kuran oku zikir çek hepsi iyi geliyor inan  aklina geldiği an kafanı meşgul et inanki evlattan kıymetlisi  masumu yok sadeece onu dusun
(7,786 puan) tarafından
Yaa benim kizimda oyle hamileligim berbatti ondan mi böyle oldu demek . :(  Yazık bize
(365 puan) tarafından
Bana dr öyle dmsti  hep ağlıyor fln demiştim direkhamileligimi sormuştu
(7,786 puan) tarafından
Yaa... Biliyo musun bende hep diyodum benim cocugum cok zor diye. E istemedigim donem dahi olmuştu artik oyle bunaltmislardi ki. Demek ki sebebi buymuş teşekkür ederim bilgi için
(365 puan) tarafından
Ne demek benimkide öyle kim görse ben böyle bebek görmedim diyor evim aldı başını gidiyo uyurken bile uyur uyanıktır  inşallah kendilerini ifade etmeye başlayınca duzelirler
0 oy
(906 puan) tarafından
Ahh canım olmasada strese girmeden tabi, kendi jendini teselli etmekte sana düşüyor bebeğine yazık oda doğunca stresli bir bebek olacak güzel düşün güzel olsun,kuantum savunması bu ,pozitif ol pozitif olaylar seni bulsun
0 oy
tarafından
Ne diyim ki bacım Allah kerkese kalbinin ekmeğini yedirdim inşallah
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Allah ıslah etsin cnm

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 112 göst.
7 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 96 göst.