0 oy
118 göst.
Diğer kategorisinde (1,107 puan) tarafından
Kızlar kızım 17 aylık 1 haftadır falan süt ve mamayı içmiyor. Uyumadan önce biberonsuz uyumayan bebek şimdi zorla yarım içiyor.. Herşeyi yiyor yemek, çorba, yoğurt....... Sizce zorlamalımıyım yoksa istemezse içmesin mi. Sizinkiler ne zaman bıraktılar mama ve sütü 

5 Cevaplar

0 oy
(193 puan) tarafından
Zorlama caanm o isterse uyanir mizmizlanir o zaman verirsin
(1,107 puan) tarafından
Ya eskiden öğle uykusundan önce, ikindi uykusundan önce, yatmadan önce, gece 5 er ölçek mama ve sit dönüşümlü olarak içerdi... 3 öğün yemek, meyve, kuruyemiş, abur cubur ne bulsa tıkadı. Şimdi tmm yiyor yine hiç ağzı durmuyor ama süt mama içmiyor. Ne biliyim gelişimi için gerekli mi süt, mama kararsız kaldım
(193 puan) tarafından
Cokta gerekli degl valla zaten yiyomuş
(1,107 puan) tarafından
Tmm canım teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canim 17 ay iki yasa yakin bence biberonu bırakmalı kii herşey yiyorsa mamaya gerek yok diye düşünüyorum haa sut içebilir ama bardaktan içse daha iyi olur çünkü bir zaman sonra anne memesi gbi biberon da bağımlılık yapar ve burakamaz
(1,107 puan) tarafından
Aaa evet bak Bi ara takmıştı onsuz uyumuyor Du. Şimdi de tam tersi oldu. Tüh kız elimde de 2,5 kiloya yakın mama da vardı neyse içmezse ihtiyaç sahibi birine veririm. Ama sütü bardakla vereyim
tarafından
Aynn canim çocuklarda bağımlılık cok farklı boyutlarda oluyor büyüğe zararını anlatabilirsin ama kucuk anlamadığı icin sikinti oluyor benim kızım 25 ay beni emdi artik resmen beni kullanıyordu emmek icin degil bağımlı olduğu icin emiyordu
0 oy
(14,194 puan) tarafından
Aynı şeyi bende 1 haftadır oğlum da yaşıyorum işime geliyor çünkü birde biberon bıraktırma derdi olmayacak 
(1,107 puan) tarafından
Senin ki kaç aylık? Gelişimi için sıkıntı olmaz değil mi? Ben iki yaşına kadar mama vermeyi düşünüyordum. Benim kızım hiç emmedi ondan yani
(14,194 puan) tarafından
19 aylık canım. Herşeyden yiyorsa bence bırakabilir sorun olmaz diye düşünüyorum
(1,107 puan) tarafından
Tmm canım teşekkür ederim.
0 oy
(163,332 puan) tarafından
17 aylik olmus zorlama artij
0 oy
(672 puan) tarafından
Cnm biz 5 aylık mamayı bıraktık. Süt zaten hiç içmedi. Doktorda emziriyorsan zorlama dedi. Peynir filan yerse o sütun yerini tutar demişti 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,699 soru

24,062,574 cevap

330,234 kullanıcı

...