0 oy
138 göst.
Diğer kategorisinde (93 puan) tarafından

Öncelikle bu sorum için k.bakmayin :( birilerine sormaya utanıyorum çünkü nasıl tarif edeceğimi bile bilmiyorum :ermm: doğum yapalı 3 ay oldu gerçi doğumla alakalı mi değilmi onu da bilmiyorum ama dün akşam lavaboya gittim makat kismimda şişmiş bir yerde şişliğin altında boncuk gibi bir şey geldi elime, aynadan baktım makatin etrafı koyu mormu desem çok koyu kırmızı bir renkmi desem bilemedim ama öyle bir şişlik vardı internetten baktım hemoroid, basur gibi birşeyler yazıyordu bunun evde tedavisi varmı lütfen biriniz yazsın doktora gidip orami göstermek istemiyorum varmı bir ilacı kremi lütfen biriniz yazın :'(

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım sürekli sıcak suya otur pamuk la zeytin yağı sür yada kantoron sür kabız olmamaya özen göster bol su icmen lazim 
-Reklam-
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Saglik ocaginda de a söyle proctolog fitil bi de krem yazsin
0 oy
(300 puan) tarafından
Benim hamilelikte olmuştu genelde çoğu hamileye oluyormuş kimisininki doğumdan sonra geçiyormuş benimki geçmedi acı veriyorsa doktora gitmeni tavsiye ederim. birde sıcak su iyi geliyor diyorlar ve acı yememeye dikkat etmen lazım canım geçmiş olsun

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 445 göst.
10 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Lunaa (140 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 549 göst.
4 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde MARMELAT -_- (782 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 162 göst.
24 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 229 göst.
4 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde YiğitAli'm (82 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,864 soru

24,104,129 cevap

332,599 kullanıcı

...