0 oy
1,121 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar eşimden ayrıydim kayınvalidem yüzünden sürekli yalan söyleyip eşimle tartışıyorduk eşim tekrar birlikte olmamızı istiyor bende istiyorum ortada birde 1aylok bebegim var ama annesi gider onu getirirsen sana hakkimi helal etmem kendimi öldürür ölüme sakın gelme senin gibi oğlum yok diyor evlatlıktan silerim diyor eşim çok caressiz büyükler gitti kadın yok diyor eşim herkesin içinde çocuk gibi ağlamış yinede yok diyor ne yapmalıyım 

38 Cevaplar

0 oy
(1,621 puan) tarafından
Allah akıl versin insan çocuğum yuvasında huzurlu olsun yerinde mutlu olsun der esin daha çok arafa kalır kaynanan bu kafadaysa 
-Reklam-
0 oy
(5,123 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun
0 oy
(4,342 puan) tarafından
Benim de kaç gündür aklıma sen geliyodun ya hamileydin galiba doğum yaptın mı 
tarafından
Ewet yaptım
0 oy
tarafından
Oğlu mutsuz olunca eline ne geçecekse. Evlenmiş barklanmis sende yaşını almissin daha niye sana ve eşine zorluk çıkartıyor. Allah akıl fikir versin. Eşin ve sen birbirinizi hala seviyorsaniz annesinin sozunu dinlememeli ki ortada bebeğiniz de var
0 oy
(634 puan) tarafından
Aynı bizim hesap kayınvalidem de beni istemiyor 4 aydir annemin evindeyim eğer onu getirirsen sütümü haram ederim demiş oğluna 
tarafından
Ne oldu eşin ne diyor
(634 puan) tarafından
Eşim annemle konuşmam evime gelmesin evinede gitmem diyor ama bnm annemde eşimi istemiyor nefret ediyor ondan sürekli kavga ettik karakolluk olduk yüz göz olduk diye
tarafından
Bizde karakolluk olduk ama senin eşin annesini dinliyormu yani yoksa gelip seni alacak mi
(634 puan) tarafından
Eşim gelip beni alır ama ben istemiyorum çünkü ben annemi ikna edemedim eşim annemi takmıyorum falan diyo ama annesinin benim başıma getireceği yeni aksiyonlardan korktuğum için gidemiyorum
0 oy
(4,893 puan) tarafından
Canım bu durumu ciddi ciddi bilen büyük birine danışmalısınız böyle olmaz 
tarafından
Akrabaları komşuları evlerine gidiyor ama kadın yok diyor eşim onusundd çocuk gibi ağlamış yinede yok diyor
0 oy
(539 puan) tarafından
Sen şuan lohusasin yanında olmak yerine hem esin hem kaynanan sana bakmıyor.bence sen hic karışma ikisini de arayipnsorma ama zor bir allah yardımcın olsun 
0 oy
(937 puan) tarafından
Abooowww aranızda çok büyük bir şey mi geçti okudum yorumları da gelirse parçalarım filan demis ya bu ne nefret böyle ya 
0 oy
(2,011 puan) tarafından
Ben olsam eşinin yerinde gelip alırım seni, zaman herşeyin ilacıdır. Zamanla sizin mutlu olduğunuzu görür eşinde bebeği alıp gider gönlünü yapar. Ne bu böyle koynundamı yatıracak oğlunu ne biçim insanlar ya
0 oy
(673 puan) tarafından
Ayy post çok önceden atılmış ama merak ettim burda misin hala.. eşinle ne oldu?
tarafından
Kız özelden atsana ;) ne eski postu hortlatiyon ;))
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Eşin kaç yaşında 
tarafından
Eski post aşkom
(3,460 puan) tarafından
Off yaa niye hortlatıyolar eski postları :)
0 oy
(1,403 puan) tarafından
Anneyse anne eşinden silsin annesini öyle anne gebersin daha çok hayri olur evlatlarına
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Resti ceksin eşin o zaten dayanamz eşin olmadan yapamaz 
tarafından
Eski post canım
(6,676 puan) tarafından
Kim hortlatmis gene
0 oy
tarafından
Ne zararın varmış da boşanmanızi istiyor 
0 oy
(2,685 puan) tarafından
Ugursuz diyen bi karidan normal olmasi beklenmezki bacimm kocan alsin dogruuu hastaneyeee 
0 oy
(603 puan) tarafından
bu kadın cehennemmlikk adam karısını alırken onamı soracak etmezse etmesin. şaka gibi. yuva yıkıyo ne hakkı acaba o
0 oy
(603 puan) tarafından
0 oy
(861 puan) tarafından
Bi hocaya danışıp fetva alsanız. Ortada bi yuva ve bebek var onların vebaline girerek günah işliyor kayınvaliden. Anne hakkı die her şeye de göz yumulmaz cahillik olur bu konularda tabi aranızda büyük bi saygısızlık geçmediyse affetmeyecek kadar . Eşin tam rest çekip ben yuvamı kurcam derse belki ümidini kesip yumusar 

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 1,145 göst.
26 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Priwti (265 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 312 göst.
15 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,344 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 750 göst.
23 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Haticeeeeeee (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 165 göst.
18 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ftmkyra (123 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,910 soru

24,104,614 cevap

332,629 kullanıcı

...