0 oy
241 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (770 puan) tarafından
Tencerede hemen yiyemedigimiz icin yarim lt kavanozlara mayalamak istiyorum eksimesin diye sizce mayasini temcerede koyup.karistirip mi kavanozlara koyayom yoksa mayayi direk kavanozun icine mi koyayim hangusi guzel olur

4 Cevaplar

0 oy
(28,673 puan) tarafından
Direk kavanozlara koy canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Demin mayaladim kavanoza atarım ben 
0 oy
tarafından
Tencereye köy karıştır canım  bide tahta kaşıkla karistrrsan yoğurt daha iyi tutar bide küçük kavanozlar tercih edersen balm:)
0 oy
tarafından
Kız mayayı tencerede yapsan kaymağını nasıl bolusturcen bence kaynat kavanozda ilit mayala 
tarafından
Ha ben kaymaklı yapıyorum da bende diyorum ilimiz süt olcak üstünde zaten kaymağı tutmuş olcak napcam kaymağı diyorum yemedigim nasıl belli kaymağı :)
(770 puan) tarafından
Hahahahah kaymakli nasil oluyo ki ilk defa duydum en iyisi kahvaltılarda yemek bence :D
tarafından
Ayyy hiç sevmiyorum kaymağı çocukluğumdan beri ben kavanozlara sicakken koyuyorum maya ısısına gelince üzeri kaymak oluyo birazcık kenarından kaymağı kaldırıp süt aluyorum mayasını hazırlayıp içine döküyorum hafif kaymağını bozmadan karıştırıyorum ağzını kapatıp mayalandiriyorum
(770 puan) tarafından
Degisik bi yontemmos ee kaymak noluyo sonra merak ettim:)
tarafından
Üstünde yoğurt kaymağı oluyo onu seviyorum ya yiyorum yada biriktirip tereyağı yapıyorum ne biliyim bacım benim bildiğim herkes böyle yapiyo annem teyzelerim babanem kayınvalidem falan :)

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 403 göst.
24 Şubat 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde 00Melikeee (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 132 göst.
9 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 125 göst.
7 Ocak 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Anneyimbennnn (438 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 148 göst.
26 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,477 soru

24,461,147 cevap

354,613 kullanıcı

...