Kizlar kasimin 15 inde sezeryan gunum olmasina ragmen millet kendini yorma yat dinlen dedikce afedersiniz sanki gotum kasiniyor yerimde oturamiyorum yeterki bi komsularin temizlik sesleri gelsin supurge makinasi sesi gelsin kendimi hemen temizliğe atıyorum ama oyle boyle temizlik degil heryeri kaldiriyorum yapamayacagim islerin altina giriyorum bugun kahvalti yaptim her yerim toplu duzenli olmasina ragmen tm dedim bugun yapmiyim temiz nasil olsa uzandim yataga uyyim bari dedim karsi komsu acmis muzigi ev temizligine girmis ya gene duramadim yatak odasiyla oturma odasinin yerini degistirmeye karar verdim akla bakin ya yatak odasinda nevar ne yok mutfaga taşıdım yatak desen baza desen yatak basligi desen sadece bi buyuk dolabi cikaramadim herneyse diger odamdada 2 cekyat ve tv unitesi birde gumuslugum var cekyatin birini cekmeye calistim zar zor odaya tasidim ama gucum bitti artik iki odaminda altini sildim supurdum herneyse o sekilde heryer heryrde kaldi cok yoruldum sonra baktim yatak odasi orda guzel durmayacak yapmaktan vazgectim yorgunlugumla oturdum kaldim hep boyle yapıyorum esim gelince gene kizacak ama ne yaptiysam bu huyumdan vazgecemedim simdi tekrar hepsini yerine koymam lazim ki esim gelince kizmasin yani kizlar hic boyle buyuk islere kalkismasam bile yani hergun illaki bir esyanin yerini degistircem illaki nasil vazgecerim bu huymdan ya koltuklarin yeri degisir ya ortuleri ya tv unitesinin yeri degisir ya sehbalarin offddd çıldıracam simdi ya
En temizi sensin simdi sakin ol
15 Kasımdan sonra tuvalete bile gidemezsin merak etme
15 Kasım'dan sonra kocayi bile görmek istemicen kaldiki temizlik yapasin
1,490,134 soru
24,353,767 cevap
346,620 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın