0 oy
1,394 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

image

Ezcaneden 120 ye aldığım için tekini şaşırdım sipariş verdim bakalım hiyarmi gelecek

image

29 Cevaplar

0 oy
(5,126 puan) tarafından
Minikanne kremini geldi mi ne çıktı :) 
tarafından
Geldi valla krem çıktı vede orijinalliğini okuttum orijinal ben aldıktan sonra 170 yaptilar
(5,126 puan) tarafından
Orjinalsa çok iyi almışssın
tarafından
Okuttum orijinal ve sonradan fiyat yukselttiler sayfaya mesaj attığımda yanlışlık olmuş dediler ama presedur gereği iptal edememisler sattım ve linci yedim pahalı sattım diye
(5,126 puan) tarafından
Kendin bilirsin canım
-Reklam-
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Tvs fiyatları oluyor saniyelik indirimler ona denk geldim büyük ihtimalle canım inşallah düzgün çıkar 
0 oy
(251 puan) tarafından
Bende kizima netrugen vitamin alacaktım eczanede bir tanesi 12 tl iken Trendyol da ikilisi 60 TL di. Aldım ve birebir üründu eşim çok kızdı ben iki gün kullandirmistim kızıma. Sonrasında ağzında ve yüzünde yara gibi biseyler çıkmaya başladı. Eczaneye götürdük. Eczacı ucuza satanlar tedarikçi firmalar. Ellerinde stok yapıp satarlar dedi. Bazen orijinal ürünün birebir aynısı bile olsa sizin farkedemeyeceginiz fark oluyor. Buda sizin kızınıza zarar vermiş devam etmeyin dedi. Yani asla güvenilir degil
0 oy
(5,157 puan) tarafından
Bence 15 TL olsa da keşke almasaydınız. Trendyol bu gibi ürünlerin orijinalliğini kontrol etmiyor. Bence ürün orijinal değildir. Özellikle bu tarz bakım ve kozmetik ürünlerini internet üzerinden almanızı öneririm. Eğer dışarıya çıkma durumunuz yoksa da kendi sitelerinden alın. Geldiğinde barkotunu sorgulatın çakma bir ürün olma olasılığı yüksek
0 oy
(5,157 puan) tarafından
Bence 15 TL olsa da keşke almasaydınız. Trendyol bu gibi ürünlerin orijinalliğini kontrol etmiyor. Bence ürün orijinal değildir. Özellikle bu tarz bakım ve kozmetik ürünlerini internet üzerinden almanızı öneririm. Eğer dışarıya çıkma durumunuz yoksa da kendi sitelerinden alın. Geldiğinde barkotunu sorgulatın çakma bir ürün olma olasılığı yüksek görünüyor
0 oy
(13,309 puan) tarafından
Kuzu hıyar gönderemezler trendyol büyük denetliyor bunları
tarafından
post açmış gelmiş
(13,309 puan) tarafından
Görmedim kuzu sağol yorum yapınca farkettim önceki post olduğunu
0 oy
(1,061 puan) tarafından
Trendyoldan aldıysan sıkıntı olmaz bence
0 oy
(1,412 puan) tarafından
Bit yeniği yok anlık indirimi yakalamışsın tebrik ederim :)

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 435 göst.
1 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Cimri kaynanam (256 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 211 göst.
5 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Semra butok (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 631 göst.

Kategoriler

1,457,964 soru

23,915,253 cevap

323,207 kullanıcı

...