0 oy
420 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar icli köfte yapacağım başka ne yapım ha bi de akşama çayın yanına bı tuzlu bı de şekerli ne yapım 

9 Cevaplar

0 oy
(14,997 puan) tarafından
Bı tiramisu yap bide tuzlu kurabiye yap yeter 
(3,504 puan) tarafından
Biraz banada öyle geldi çünkü yine 4 ayina kadar iyidi tamam gündüzleri çok huysuzdu asla uyumazdi ama gece uyurdu şimdi artık ne gece ne gündüz uyuyo
(14,997 puan) tarafından
Daha dışı var kuşu var :D Allah dayanma gücü versin ;D
(3,504 puan) tarafından
Ay he ya valla Allah hepimizin yardımcısı olsun :p
(1,026 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kız ne yemek yapayım diye sordu siz konuyu başka yere getirdiniz ne mantisi diyorsun  :)))
(14,997 puan) tarafından
Ne mantısı kız noluyor :D
-Reklam-
0 oy
(4,713 puan) tarafından
Içli köfte ağır bir yemek. Yanına başka bir yemek yapacaksan zeytinyağlı sebze yemeği yapabilirsin. 

Çorba yap yanına birde iki çeşit meze koy masaya salata ile birlikte dolu dolu gözükür. 

Tuzlu kurabiye yapabilirsin tatlı olarak da yalancı tavuk göğsü olabilir. 
tarafından
Aynn dediğin gibi ağır bı yemek cnm başka aklima bişe gelmedi
(4,713 puan) tarafından
Dediğim gibi bence yanına zeytinyağlı sebze yemeği yap. Barbunya da yapabilirsin veya İmam bayıldı veya herhangi bir sebze yemeği. Daha hafif olur yanına.

Çorba olarak da kremalı mantar çorbası olabilir ya da klasik olarak mercimek.

Tatlı olarak bence yine sütlü tatlılar mideyi rahatlatır.
0 oy
(1,026 puan) tarafından

Misafirim geleceğinde et pisiririm pilav çorba mantı bir çeşit sulu yemek tatlı filan :)

tarafından
Bnde öyle düşündüm ama bnm buzlukta pancar yeşil fasulye kıyma falan vardı buzluk dolu olunca kaynanam gilin oraya koymuştum kaynanam in da dayısı vefat etti o da cenazede bikac gündür orda evin anahtarını da bnde yok (altlı üstlü oturuyoruz) kıyma var cnm evde mantı yapsam hamur açmasını bilmiyorum
(4,713 puan) tarafından
Mantı ağır olur zaten içli köftenin yanına bence.
tarafından
Yok içli köfte yapmasam diyordum cnm mantı yanına biseyler yapsam hamur açmasını bilmiyorum
0 oy
(157 puan) tarafından
mercimek çorbası patlıcan musakka pilav yanına salata istersen turşu çıkar bide  tatlıda brovni yapabilirsin bide kuru pasta yap tuzlu
tarafından
Malzemeler var cnm bu bakım galiba dediğin gibi yaparım
(157 puan) tarafından
şimdiden afiyet  olsun canım ağız tadıyla yedirmeyi nasip etsin inşallah allah kolay gelsin
0 oy
(1,850 puan) tarafından

İçli köfte zaten doyurucu olduğu için yanına salata ayran yeterli varsa turşuda çıkart çayın yanınada bir kek çırp hemen bide yapabilirsen poğaça yap yapamazsanda çerez falan koy boşver çokta şey yapma yani:D

0 oy
(9,679 puan) tarafından
Bizde içli köfte yemekten saymazlar kız ortaya koyarız hani öyle.. 

Çorba pilav fırında tavuk patates salata ırmik tatlısı ortaya da köften var bide manti
0 oy
tarafından
Ben içli köfteyo masaya ortaya koyarım canım ana yemek sayılmaz bizde ama şöyle yap zeytinyağlı fasulye  pilav meze çorba felan
0 oy
tarafından
İçli kögte 

Mercimek çorbası 

Amerikan salatası 

Salata 

İçecek 

Kadayflı muallebi 

Börek yada tuzlu kurabiye
0 oy
(303 puan) tarafından
Tarhana

Fırında güveçte et ya da tavuk

Pilav yanına da salata veya cacık 

Çay içiinde tuzlu olarak simit poğaça, tuzlu kurabiye ve brownie

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 182 göst.
0 oy
11 cevap 252 göst.
10 Haziran 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde guzelbirkizannesi (99 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 214 göst.
17 Ekim 2022 Diğer kategorisinde 1anne (808 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 347 göst.

Kategoriler

1,472,238 soru

24,108,792 cevap

332,840 kullanıcı

...