0 oy
170 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (43 puan) tarafından
Kızlar rüyamda eşimle yakın arkadaşımı görüyordum bu kadın normalde de hani biraz rahat ama ne bileyim böyle görmem bi işaret mi acaba uzak mı durmam gerekiyor eşimin arabasını parcaliyordum doğum yaptıktan sonra ayrılıyordum eşimle 

6 Cevaplar

0 oy
(227 puan) tarafından
Oha kuzum ben aynı şekilde bir rüya görmüştüm hatta yakın arkadasimla görünce ismini vermemiştim kim olduğunu görmedim ama tanidikti diye anlatmıştım eşime yanlış anlamasin diye çünkü ikimizinde ortak bekarliktan arkadaşıydı tanismamiza vesile olmuştu o kız sonra bu rüyadan sonra kıllanıp olayın üstüne gittim ve biz daha tanışmadan önce kızın eşimle yatıp kalktigini 10 gün beraber kaldıklarını ogrendim. O da çok rahattı.
(43 puan) tarafından
Canım bu kadının eşiyle eşim çok yakın arkadaş kadın biraz gevşek ama eşim agirbaslidir bilirim hani görünce bi değişik oldum
(227 puan) tarafından
Bizim kaşar bekardi canım sen yinede dikkatli ol Allah âyan etmiş olabilir eşinden kaynaklı degil belkide kadından kaynaklı olur belli mi olur sen temkinli ol belkide bilinçaltinin oyunu Allah kimseye yasatmasin berbat bir durum
-Reklam-
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Hem rahat diyorsun hem arkadaşım diyorsun? Rüya seni fazla etkilemiş
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Ben birinden rğya da yada gerçekte kıllandıysam muhakkak ondan uzak dururum bacım. Çevrene baksana Bi haberlere sosyal medyaya. Neler dönüyor neler. Kimseye güven yok. 
0 oy
tarafından
Bu kadın seni normalde baya etkilemis ki ruyanada girmiş canım bilinçalti rüyası bu kuzum 
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Ben sozlenmistim bi ara sozlumle yakin arkadaşımı gordum vs neyse sonra yuzugu attik biz. 

Kavga goruncede kavga ederim genelde bi halt yerler çünkü 

Ama benim ruyalarim genelde cikar oldugu gibi degil de isaret verir yani cnm.
0 oy
(4,713 puan) tarafından
Bilmiyorum. Bilinçaltı rüyası da olabilir ama bak. En iyisi Allah'ım hayırlara çıkartsın diye dua etmek.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 113 göst.
17 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Tugba3101 (1,478 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 590 göst.
5 Ocak 2022 Diğer kategorisinde DENO00 (293 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 388 göst.
0 oy
2 cevap 190 göst.

Kategoriler