0 oy
235 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (220 puan) tarafından
tarafından kapalı
NffnxmxmmsSndndnsns
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(1,026 puan) tarafından
Benim kayınvalidem de öyle butcelerini biliyoruz gidip en pahalı bişey alacaz zannediyor sanırım. Düğünüm oldu yatak odami sandığımı altinlarimi herşeyi onlar kendi aldı bana sorulmadı bile goturulmedim bile. İlk bebeğim oldu eşim askerdi Hakkari de yapiyordu kötü bir yerdi diplerinde bomba patliyordu kaynanam gille beraber oturuyorduk o zaman hastaneye bıraktılar beni kontrol için bebeğim 8 aylık olmuştu görümcemle hastanede kaldık onlar gitti işimiz bitti aradık gelip aldilar eve gittik yarım saat sonra zil çaldı açtım adamin biri beşik getirdi antrenin ortasına koydu beşiği bizimkiler bi seviniyor gorecen bende sinir oldum herşeyi neden onlar seçiyor beğeniyor ilk çocuğum bende hevesliyim. Heves filan bırakmadılar. Sizce ben abartiyor muyum böyle kaynana ve kayinbaba insanı hayattan soğutuyor
(220 puan) tarafından
Kuzum valla bizimkiler yapmıyor yani bunada şükür ama kesinlikle bende bana sorulsun isterim benimde düğünde bileziklerimi aldılar bana sormadılar bile başkada birşey almadıkları için :)) insanda gerçekten heves bırakmıyorlar
(1,026 puan) tarafından
Yaptıkları bi bu herşeyi kendi kafasına göre yapıyorlar. Bana bilezik bile almadılar bi kac kıytırık bişey aldılar Çilemiz niye bitmez bilmem
(220 puan) tarafından
Şans canım şans valla
(1,026 puan) tarafından
Aynen bacım doğru diyorsun
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,705 soru

24,048,300 cevap

329,523 kullanıcı

...