0 oy
1,674 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,672 puan) tarafından
Komşularınizla aranız nasıl kızlar gidip gelme yapıyor musunuz :-):-)gerçi pandemi ama yinede insan belli bir zaman sonra evde skliyor :-)

44 Cevaplar

0 oy
tarafından

Süper aramiz birbirimize bakinca dusman gormüş gibi davranirlar eşim merdivende erkek gorse selam verir ama selami alan bile yok böyle bir yer işte bide masumlar apartmanina benziyor :D:D

tarafından
Bende bilsem cnm dertlerini;))
(2,672 puan) tarafından
Nerde yasiyorsun aslında o insanlarla alakalı birşey yani kaldığın il le alakalı deil herkes bir deil ki
tarafından
Sakarya cnm sakaryadaki tüm insanlar agrasif her gece kavga degisik bir yer ben pek sevmedim
(2,672 puan) tarafından
Hım hayırlisi canım doğuda olsaydın doğunun insanı çok iyi canım :-) umarım ilerde iyi komşuların olur
tarafından
Bilirim cnm dogu insaniyiz bizde komsuluk baskadir ztn dogularda:)
-Reklam-
0 oy
(1,571 puan) tarafından
Pandemiden dolayı disari zor çıkıyoz :) balkondan balkona selamlar :)
(2,672 puan) tarafından
Hı valla sende haklısın canım ya
0 oy
tarafından
Tek komşum üst kattaki ev sahıbı onlarlada aıle gbıyız aynı evde yaşıyor gbıyız gıderız gelırız onlar gelır gider ne pişirsek Bı tabak verırız bırbırımize 
(2,672 puan) tarafından
Ayy ne güzel canım rabbim iyilerle karsilastirsin
tarafından
Sağol canım
0 oy
(163,448 puan) tarafından
hic komsusu olmayan bi benim
(2,672 puan) tarafından
Neden canım ya niye yok
herkez belcikali turk yok burda
(2,672 puan) tarafından
Nerde oturuyorsun ki canm
belcikadayim ben
(2,672 puan) tarafından
Oo öylemi anladim  canım gurbetlik zor
0 oy
tarafından
Komşum yok canım 
(2,672 puan) tarafından
Neden canım sen mi gitmek istemiyorsun
tarafından
3 ay oldu taşınalı eski oturduğum yerde sıkıntı yaşadım diyemem ama  evime girip çıktılar sonra arkamdan neler demişler onları duyunca bir soğudum insanlardan o yüzden uzak duruyorum
(2,672 puan) tarafından
Ama herkes bir deil canım ya tanış yinede baktın konusmakari hal ve hareketleri hoşuna gitmedi konusmazsin
0 oy
(868 puan) tarafından
1. kattaki komsumla arada kahve içeriz bi de 5. kattaki komşum çok çok iyidir geçen kahvaltıya çağırdı :) öyle digerleri ile hiiiic alakam yok
(2,672 puan) tarafından
Birşey olmaz bir iki kişi yeterli bence :-):-)
0 oy
tarafından
Çok iyiler şükür binanın yarısıyla girer çıkarız diğer yarısıyla da meraba meraba
(2,672 puan) tarafından
Ne güzel canım rabbim iyilerle karsilastirisn
tarafından
Amin inşallah komşu çok önemli gerçekten. Bı yannkomsudan şikayetçiyim onu da idare ediyor napalim apartmanda anca bu kadar
(2,672 puan) tarafından
Aynen bizimde öyle var idare ediyrz artık neyapalim
0 oy
tarafından
Cok iyi aramiz gelip gideriz birbirimize
(2,672 puan) tarafından
Ne güzel canım vend ecok severim öyle
0 oy
(606 puan) tarafından
Apartmanda komşuluk yok...
(2,672 puan) tarafından
Aa sen gidip kapılarını çal tanis
0 oy
(932 puan) tarafından
Allah razı olsun hepsinden 3 ay boyunca kusuyorum diye yemek taşıdılar bize asla haklarını ödeyemem 
(2,672 puan) tarafından
Ayy ne güzel ben hamileyken ne yemek getiren olmuştu nede kapımı çalan gerçekten Allah razı olsun hamilelere çok aciyrm ben üzüluyrm
(932 puan) tarafından
Ilk gebeligimde başka şehir de idik bir kapı çalanım yoktu ailem de başka şehir de idi açlıktan ağlıyordum mutfağa giremiyordum esimin yaptığından kafelerden huylanmıştım herhalde o günlerin mükafatı:))))))
(2,672 puan) tarafından
Ayy n güzel valla benimde oyelydi inan çok kotu Rabbim iyilerle karsilastirisn gerçekten
0 oy
tarafından
Yok bacım insan kalmamış alttaki altta diye aşağılık kompleksinde karşıdaki sözünü geçiremiyor diye bi komplekste kürt arkadaşlar alınmasın bir tane de Kürt olan var iyi anlaşıyoruz sayılır gidip gelmeyiz görünce konuşuruz ama anlamıyorum konuşmasından öyle yani bende ondan yok 
(2,672 puan) tarafından
Hı anladım canım her insnain yapısı karakteri farklı yol niye yanlış anlayalım bende kürdüm canım :-):-)
0 oy
(27 puan) tarafından
Benim bir komşularım vardı çok içli disliydik kaynanamlarinda zaten 20 yıllık komsulRiymis ben de onların binasına taşındım eşimin çocukluk arkadaşıyla arkadaş oldum annesiyle de ablam gibi her isisme koşar ne yemek pisirisek birbirimize verirdik bütün apartmanca ay ne oldu şimdi ben büyük bir siteye taşındım kimsenin suratını gördüğüm yok kaynanam uzak komşu yok ama Allahtan annecim bana yakın oldu da canim sıkılmıyor komşularınla da kaynanama gittikçe görüşürüz kaynanamın altısının de yakın arkadaşıdır birde 
(2,672 puan) tarafından
Senin taşındığın yerde kimseyle tanışmadin mi :-)
(27 puan) tarafından
1 2 yaşlı teyzeyle tanıştım gençler hep çalışıyormuş zaten kapılar birbirine bakmıyor  Allahtan cadde tarafındayım bebegimle sıkıldığımda balkona çıkarım ama olmuyor böyle de ya en azından 1 kişiyle bile arkadaşlık etseydik iyi olurdu
(2,672 puan) tarafından
Aynen ya insanın canı skliyor oturup sohbet etmek istiyor inşallah olur canım konustugun birileri
0 oy
(3,417 puan) tarafından
3 ay oldu taşına komşularım iyi asonsörde konuşuruz felan ama evlerine gitmedim almadımds çelişiyor kimi kimidr çoöugu okula gidiyor uzak duruyom
(2,672 puan) tarafından
Aslinda kahve içmeye çağır tanışın canım belki iyileşir. :-):-)
(3,417 puan) tarafından
Bebeğim var canm okul tehlikeli olmaya başladı virüs vs çıkıyor o yüzden uzak duruyorum şimdikal
(2,672 puan) tarafından
Aynen sende haklısın valla bende yeni covid geçirdim çok zor çok ölüp ölüp dirildim bide bebekle zor oluyor yani sana çok hak veriyorum
0 oy
tarafından
Valla ben komsulugu severim ama hicbirine gitmem onlarda kapimi bule calmazlar ben isterim öyle gidip gelmeyi ama ben biraz cekingenim 
(2,672 puan) tarafından
Ayy bende öyleydim biliyor musun valla ama birini kapısını çaldım o pekk gelmedi evime sagolsun karşı komşumla gidip gelisiyrz iyi kadindir yoksa bende çok cekingenim inan
0 oy
tarafından
Benim hiç komşum yok gelenin gidenim yok :(
(2,672 puan) tarafından
Neden canım sen çal kapılarını tanis
tarafından
Hastalık sebebiyle hep uzak durdum.
(2,672 puan) tarafından
İyi yapmışsın aslında bende covid oldum Allah'ım düşmanımq verme okadar ki kötü resmen kemiklerim kiriliyor di bir doğumda iki covid olunca çok zordu çok cok
0 oy
(1,033 puan) tarafından
Ooooo aramız o kadar iyiki 35+5 günlük hamileyim daha evimin yemeğini yoyemiom bildikleri halde bir tas yemek getirmediler ölsem kimsenin umrunda olmaz yan komşumla bacı gibiydik resmen ablalık annelik yapiodum 25 yaşında kendisi çok samimiydik sonradan çok değişti kimsenin kimseden haberi yok yani 
(2,672 puan) tarafından
Aa kıyamam ya keşke komşum olsaydın sana yemek getirirdim ben hamilelere çok üzüluyrm çünkü bende öyleydim bir tabak yemek getirenim yoktu komşub niye değişti acaba ya
(1,033 puan) tarafından
Keşke canim komşu olsaydık niye değişti soylim canim çok hastlandim annmlerde gittim oda msj yazmıştı bal varmı diye bnde msji eve glirkn gördüm. Ona uğradım. Evine girdim hoş geldin bile demedi mutfakta oturdum sırtını döndü bna  hiç konuşmadı   bnimle oğlumu alıp eve geçtim o gün bu gündür konuşmuyorum  rabbimde bilio bacimdan öte tuttum onu ama nankordu yemin ederim binanın koridoruna çıkıp yemek kokluyordum  agliodum resmen hamd olsun az kaldı doğuma Rabbim her Zaman iyiler ile karşılaştırsın inşallah canim ♥️❤️♥️❤️
0 oy
tarafından
Hiç komşusu olmayan ben gruptan ayrıldı 
(2,672 puan) tarafından
Olur canım inşallah ya
0 oy
tarafından
İyi canm gidip geliriz
(2,672 puan) tarafından
En güzeli insanın iyi komşusu olmasi bir tabak yemek getireni olmasi çok güzel birsey
0 oy
(410 puan) tarafından
Allah komşunun da iyisiyle karşılaştırsın kapı komşumuzu görmeye gelinmez ki o kadar soğuk ve samimiyetsiz bir insan ama üst katımızda çok iyi komşular var öyle gidip gelmiyoruz bi selam da yeterli oluyo.
(2,672 puan) tarafından
Evet kesinlikle katılıyorum sana ev alma komşu al diye boşuna dememişler
(410 puan) tarafından
Aynen öyle valla çok doğru demişler
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Komşuluk ölmüş o derece ilk geldiğimde kimse hoşgeldin bile demedi onca sıkıntım oldu ev tadilatlı ben yeni düşük yapmışım harabenin içimdeyim kümse gel buyur demedi evlerinin ihtiyacı için kapımı çaldılar alıp gittiler arayıp soran niye ağlıyorsun noldu diyen olmadı onlar bir ben tek niye bilmiyorum
(2,672 puan) tarafından
Aha ha ha çok güldüm güzel dua ettin :-):-)
(1,331 puan) tarafından
Kız napim delirttiler beni :))
(2,672 puan) tarafından
Aynn canım boşver Rabbim gönlüne göre versin iyi insanlar çıkarsın karşına :-)
(1,331 puan) tarafından
Amin inşallah cümlemize canım :)
(2,672 puan) tarafından
:-):-)

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 488 göst.
0 oy
10 cevap 493 göst.
13 Ocak 2024 Diğer kategorisinde My life (338 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,323 göst.