0 oy
152 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (166 puan) tarafından

Arkadaşlar hayırlı Akşamlar. Ben düşük yaptm düşükten sonra 6 ay oldu hamile Kalamadım rahim filmi falan iyi çıktı. Bu ay doktorun verdiği vitamin ve folik asitleri ayrıca bir doktorun tavsiyesi üzerine mfk yöntemini deniyorm gebe kalmayı kolaylaştıriyor. Bu süreç içindeyken diş ağrım tuttu iltihap bağladı şişti baya. Şuan dış tedavisi için antibiyotik kullanıyorum Bi 10 güne de kanal tedavisinden sonra dolgu yapacağım. Şuan yumurtlama dönemim hem ilişki oldu hem antibiyotik kullanıyorum zarar verir mi sizce. :(( gebelik tutarsa bu ilaçlar sorun yaşatır mi? 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende hamile olduğumu bilmiyordum idrar yolu enfeksiyonu oldum kaç tane antibiyotik kullandım ama bisey olmadı şükür 
(166 puan) tarafından
Kaç Mg kullandın canm. İnşallah sorun olmaz ya işte hem ilişki oldu hem antibiyotik kullanıyorum zarar gelir diye endişeleniyorum. İnşallah bende de sorun olmaz :(
tarafından
Hatırlamıyorum canım 2 yıl oldu neredeyse
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tabiki de gebelik düşündüğünüz sürede ilaç kullanmayın ve bunu doktorunuza velirtin

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 351 göst.
0 oy
4 cevap 223 göst.
22 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 357 göst.
0 oy
16 cevap 258 göst.

Kategoriler

1,470,781 soru

24,090,329 cevap

331,714 kullanıcı

...