Günaydın hanımlar. Geçenlerde bi şey yaşadım şimdiki ultrason cihazları baya iyi galiba kontrolde doktor bebegin esmer olma ihtimalini söyledi ama kesin değil dedi.bende kaynanamla paylaştım diyo ki senle oğlum açık tenlisiniz bebek neden esmer ki dedi bilmiyorum anne dedim o da sabahları bi bardak süt içersen bebk beyaz tenli olurmuş ben hiç içmemişim ondanmış.ya hu bu gen meselesi değil mi ineklere ne ara geçti anlamadım
sen niye süt içmedin süt gibi çocuk doğururdun anne sizin tarafta ineklere akrabalik varmı deseydin kuzum
Benim yengem de dedi sürekli peynir yiyormuş bebeği bembeyaz doğmuş
Ay olurmu öyle şey ya o zaman öyle her yediğimizin rengini alsaydik bukalemun gibi renk değiştirir dururduk
Bende bunu duymuştum ama daha hamileliğin ilk 40 gününde güneşe doğru bakıp süt içersen bebeğin çok güzel oluyor dediler bana da saçma geldiği için yapmadım
Bebek anne karnında kıp kırmızı nasıl ten renginin esmer olduğunu düşünüyor. Doğunca bile belli olmuyor. Bukelemun gibi değişiyorlar. Oğlum siyah saçlı ve kırmızı tenli doğdu. Sonra siyah saçları dökülüp sarı saçları çıktı ve bem beyaz oldu. Şimdi ise koyu kestane rengi. Bende kap kara doğup 40 ım çıkınca bem beyaz olmuşum. Gözü, saçı ve teni hatta yüzü bile değişecek. Ben şahsen evrim geçirdiğimi düşünüyorum. Hiç bir resmim bana benzemiyor
valla hic sut icmedim sute alejim var esim ve ben esmeriz kizimiz bembeyaz mavi gozlu
Hic güleceğim yoktu gece gece baya güldüm
1,486,316 soru
24,299,584 cevap
343,974 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın