+1 oy
394 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

aşinda ne zmn süpürgeyi açsam ondan uslusu yok acaba sürekli mi açsam aggafafs anlatıyorum korkulacak bişey yok diye ama o inatla saklanıyor yada yerinden teprenmiyor kapatana kadar çit yok, aslında 1 yaşlarında çorabın içine kaçtiğini gördü o gun bu gündür hiç sevmez sanki onuda içine alacak miş gibi zannediyor :))) sizin bebeler neden korkar varmı benim kız gibi 

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
Böcek canım yerde çöp görse böcek diye ortalığı yıkıyor malesef her gün böcek yani çöp avindayim:)
tarafından
Acaba senden mi gördü kızım benden gördüğü için oda anne böcek diye bağırıyor bende çok korkarım kaçarım :)
tarafından
Ben korkmam canım da niye öyle bilmiyorim çünkü köpekleri kucaklar tavşanı kucağına aldı kaplumbağa sevdi ama böcekten korkuyor
-Reklam-
0 oy
(16,785 puan) tarafından
Hastane korkusu var daha bahçeye girmeden basliyor ağlamaya 
(3,546 puan) tarafından
Şekerim şu uygulamayı admine Bi söylermisin. Bir kaç dk sonra atıyor.. Uygulamadan.
(16,785 puan) tarafından
İki defa kan aldılar varya alana kadar neler çektik ogunden sonra  benle gelince onlar arabada oturuyor yoksa bu basıyor çığlığı :D
(16,785 puan) tarafından
Okur soylerim Kübra ama sen bı telwfonunu aç kapat ve uygulamayı guncelle
tarafından
Biz 3 kişi tuttuk geçende sadece muayne olmak için :)
tarafından
Ayy vala hastane çocukların kabusu olmuş Rabbim can saglığı versin hepsine
0 oy
tarafından
Benim oğlan birşeyden korkmuyor ya :/ fare bile görse eline alır herhalde 
tarafından
Ya maşallah :)
0 oy
(14,194 puan) tarafından
Kocaman kazdan tavuktan horozdan Korkmaz küçücük sinekten korkar. Elbiselerinde ki minicik iplerden korkar. Mandalinin içinde beyaz minik ip gibi şeyler var ya ondan korkar. Çok komik oluyor yaa 19 aylık oğlum :D 
tarafından
Mandalinanin ipinden korkmayan da ne bileyim :D
(14,194 puan) tarafından
Ya çok komiikkkk oluyor bide değişik bir ses çıkarıyor onu alana kadar :Dddd
tarafından
Hahahahaha cok alem bu veletler ya hepsi ayri bi dunya :D
tarafından
Ahaha degişik miş maşallah
0 oy
(163,351 puan) tarafından

hix bisiden korkmuyo :ermm:

tarafından
İyi ne güzel :)
0 oy
tarafından
Benimki de süpürge den mutfak robotlarındq
tarafından
Ses çıkıyor ya ondan hep
0 oy
(4,173 puan) tarafından
Benimkide 2 yasinda bi süpürgefen korkuyo bi korkmuyo.. sonra camişir Makinesi hizli calişinca korkar gegen ayakabi aldim işikli cok korktuu ya
tarafından
Yaaa aslında güzel işikli işikli :)))
0 oy
tarafından
Cizgifilmde bile bavirsalar korkuyor agliyor
tarafından
Ya sevmiyor demekki
0 oy
(796 puan) tarafından
19 aylik zil sesinden yuksek sesten cok korkar neden bilmiyorum ama 
tarafından
Sesiz ortamda büyümüş bebekler öyle oluyor
(796 puan) tarafından
ondan midir bilmem ki canim aslinda daha kucukken ses olsun diye tv yi acardim ama evde uc kisiyiz oyle yuksek ses de olmaz bagris cagris olmaz cok sukur garibimin bizden baska kimseyi gordugu yok ki evimizin etrafi da sessiz ondan boyle oldu galiba
0 oy
(11,242 puan) tarafından
Sac kurutma makinesi 3 yaşında olacak nerdeyse oğlum 14 aylık ikisi de deli gibi korkuyor kızım utuden korkuyor birde yanında ütü yapmıyorum 
tarafından
Aynen oyle valla saç kurutma makinesi de öyle sevmez,
0 oy
(1,242 puan) tarafından
Erkeklerden maalesef korkuyor.  Babası hariç başka erkekleri görse ağlayıp bağırıyor.  Daha 9 aylık.  Arkadaşımın eşini özellikle gördükçe başlıyor ağlamaya. 
tarafından
Gözü renklilerden korkuyor du bi ara :)
0 oy
tarafından
Kızım süpürgeden oglum sac kurutma makinesinden korkuyor
tarafından
Çok ses çıkıyor ya
0 oy
(1,562 puan) tarafından
Mutfak robotu dan daha doğrusu sesinden korkuyor supurgedende korkardı ama o geçti dah once severdi süpürgeyi bı gün mutfağı çektim sandalyeleri koyuyordum yerine oda oynamış süpürgeyle düğmesine basıp çalışınca korkmuştu süpürge calistiramiyordum biz evde babası gelince falan çalışıyordu anca sonra sonra aslisti geri benimle birlikte süpürgenin arkasında gezer 11 aylık mutfak robotu da sesi Korkutuyir alışmadi belki büyüyünce geçer 
tarafından
İnşallah canım geçer
0 oy
(818 puan) tarafından
Benim oğlanda supurgeden korkuyodu ben açamiyodum bile süpurgeyi şukur alişti artik hatta alıp kendi siliyo 
tarafından
Yok bizimki asla sevmez
0 oy
(7,134 puan) tarafından
Benim oğlunda aynı supurke den çok korkar birde blenderdan
tarafından
Çok ses çıkıyor ya
0 oy
(238 puan) tarafından
Benimki de supurgeden robottan falan korkuyor. Bize yüksek sesten korkuyor biz evde yüksek sesle kesinlikle konuşmayız etrafdaki millet yuksekle konuşup sevmeye yaklaşınca korkup ağlıyor millete hiç mi insan görmedi bu çocuk diyor ama derse desinler:)
tarafından
Ahaha sevmiyor ya zorlamı
(238 puan) tarafından
Aynen öyle ama yüksek sesten korkmasi konusunda çok çektim hala çekerim çocuğuna adam azmani hiç mi insan görmüyor da korkuyor diyen bile var
0 oy
tarafından
Birisi bağırınca çok korkar kendisine bagrilsin yada bagirilmasin, dik süpürgem var onu seviyor onunla temizlik yapınca pesimde dolanıyor ama diğer süpürgem daha yüksek sesli ondan korkuyor 15 aylık oğlum  
tarafından
Allah bagişlasın cnm :))
0 oy
tarafından
Birisi bağırınca çok korkar kendisine bagrilsin yada bagirilmasin, dik süpürgem var onu seviyor onunla temizlik yapınca pesimde dolanıyor ama diğer süpürgem daha yüksek sesli ondan korkuyor 15 aylık oğlum .
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Robot supurgeden korkuyor 20 aylik. Bi de doktordan akli cikiyor 
tarafından
Kim sever kız doktor
(3,550 puan) tarafından
Ben bu yaşımda korkuyom bebeklerde hakli :D
0 oy
(3,679 puan) tarafından

Çamaşır makinasından o çalışınca banyoya gitmiyor :D birde el blenderı:D

tarafından
Ahaha Allah bagişlasın cnm