0 oy
546 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Hhgjokbfjvjkbh

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Böyle kapasitede olan bir insana Senin yatağına kadar karışacak şekilde yüz verende hata. Ne demek çocuk yapmayın o zaman? La havle vela kuvvete illa billah. Çok sinirlendim ya, ona öyle bir duruş sergile ki bir laf ederken iki kez düşünsün. Hep mi yapısı böyle yoksa üzüntüden mı böyle bir cümle kullanıyor? Tabi bir bahanesi yokta.
tarafından
Yok canım zaten her şeye karışır ne kadar söylesem de düşün ne renk iç çamaşır giymeme bile bir şey söyler
tarafından
Her şeyi bildikleri gibi hadlerini de bilseler keşke
(612 puan) tarafından
Gerçekten insanın inanası gelmiyor. Düşünmüş bir de sağolsun. Dün başka hamile bir bayanin annesi de diğer bebeğin küçük aldır bunu demişti. Ben mi çok katiyim insanlar mı çok hadsiz ya. Annem bile olsa bunu diyemez.
tarafından
Tövbeler olsun ya
tarafından
Ya yaşlı çok ağır da konuşmak istemiyorum ama bazen öyle bir seviyeye geliyorum ki her şeyi söyleyesim geliyor tabi bana diyordu ki niye renkli külot giyiyorsun beyaz giy ya sanane benim iç çamaşır çekmecemden sanane yani
-Reklam-
0 oy
(4,712 puan) tarafından
Yanlış anlama bunu kötü anlamda demiyorum ama kayınvalidenin tedavi olmasına ihtiyacı var gibime geldi. 
tarafından
Ya canım vallahi Allah razı olsun seviyor çocuğu falan ama aşırı aşırı fazla
(4,712 puan) tarafından
Anladım canım. Benimki de sürekli 4 çocuk yapın diyor bende bir kere tartıştım ama aynı değiştiremiyorsun işte bazen.
tarafından
Evet ne dersem diyeyim aynı düşünce de
0 oy
tarafından
Bende sinir oluyorum evhamlı her halta burnunu sokan kaynanalara .. oğlunun cukune tıpa tak de böyle insanlar cat çat lafı hakediyor .. çok seviyordur iyi niyetlidir ama gelinlere batıyor yaptıkları benim kaynanamda çok iyidir ama bazı davranışları bana çok batar lohusalıkta kin kaktim adeta 
tarafından
Götürüyor bana diyor ki her gün gel buraya onu görmeden yapamıyorum
tarafından
Çok sevmekte zararlı hayatınızı kaynananiza göre yaşıyorsunuz resmen iyiki diğerleri alınmıyor kocan ne diyor bu duruma
tarafından
Hiçbir şey ben tepki veriyorum istiyor ki işi gücü bırakıp her gün onlara gideyim sabahtan akşama kadar bende hafta da 1 veya 2 kere giderim onda da laf söyler hiç duymamazlıktan gelirim
tarafından
Ay ne yapısak kadın kaç yasinda ki büyüdüğünde bende yatsın benimle kalsin ben bakarım diye diye sizden koparır bu çocuğu mazallah masraflarını karşılattirin sizde o eksik bu eksik derseniz belki eskisi kadar düşmez
tarafından
Canım zaten çocuğun bir eksiği oldu mu o alıyor her şeyi bir şey eksikse diğer gün almış oluyor
0 oy
(4,088 puan) tarafından
Boşver ya bebeklerin hastalanmasının bakımla ilgisi yok hatta çevremde hep ne kadar üzerine titrenen çocuk varsa hep hasta kaynananın psikolojisi bozuk bence 
tarafından
Bende isterim çocuğum hasta olmasın ama olacak yani sağlıklı insanlar bile hasta olurken bağışıklığı daha tam oluşmamış bebekler nasıl hasta olmasın
0 oy
tarafından

Benimde iki kızım var kaynanam sever ama oğlum oldu 49 günlük o kadar seviyor ki kız erkek ayrımı yaptığını yeni çaktım 

Yeni evliyken de bana diyurdu 2 3 sene çocuk yapma ama aradan 2 ay geçmeden hamile olduğumu öğrendik:angel:

tarafından
Yok benim kaynanamın 17 tane torunu var ama bir tek benim oğluma böyle aşırı bir ve aşırı olduğu için fazla rahatsız edici
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Psikolojisi bozuk canım belli
tarafından
Öyle zaten artık yaşlandığı için bazı şeyleri farklı anlıyor
0 oy
(300 puan) tarafından
O kadarına karışamaz. Ha mesela biraz bekleyin der peş peşe yapmayın falan derde siz bakamıyorsunuz demesi yanlış olmuş
tarafından
Ya çocuk hasta oluyor diye yapmayın diyor oldu hangi gün yapacağımızı da ona soralım tövbe yarrabim
(300 puan) tarafından
onunkiler hiç hastalanmadan büyümüş heralde sen çocuk hasta diye üzülsen evham yapsan onun seni sakinleştirmesi lazım
0 oy
tarafından
Neden herşeye karışıyor anası belli babası belli boylelerini bir laf ile helledeceksin ağır laf
tarafından
İşte yaşlı diye bir şey de demek istemiyorum
0 oy
(3,103 puan) tarafından
En sinir olduğum şey çocuk hasta olunca hemen annenin suçlanması. Hangi anne ister evladının hasta olmasını. Sanki kendilerinin çocukları burnu bile akmadan büyüdü. Sen en güzel cevabı vermişsin zaten. Kaç çocuk yapacağın sizi ilgilendirir. Herkes haddini yerini bilsin. Kaynanan herşeyi uçlarda yaşıyor ruhsal bir problemi olabilir gibi geldi bana. Her konuda böyleyse bi uzmana danışmakds fayda var
tarafından
Yok bir tek benim çocuğumda böyle 17 tane torunu var 5 6 tanesi hasta ama bi oğluma böyle ve aşırı rahatsız edici
0 oy
(14,188 puan) tarafından
Benim kaynanam da babam diye sever oğlum nöbet geçirdiği zaman çok ağladı diğer 2 torunu bir yana oğlum bir yanadır ama kalkipta siz bir daha çocuk yapmayın demedi demez diyemez bu kadar yüz vermen hata lafını söylemen gerekiyordu
tarafından
Söyledim canım söylüyorum ama yaşlı olduğu için çokta ağır konuşmak istemiyorum ama anlamıyor
0 oy
(568 puan) tarafından
Üzgün olduğu için demiş olabilir. Bence çok takılmayın böyle seylere. Herseyi kafaya takarsanız oooo. 
tarafından
Ama 5 6 torunu hasta bi buna böyle her çocuk hasta olabilir bu çok normal diyorum yok diyor

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,465,808 soru

24,021,282 cevap

328,231 kullanıcı

...