0 oy
341 göst.
Diğer kategorisinde (2,321 puan) tarafından
Kaynanam zamanında canımı bi kaç kere acıttı bazı laglarıyla ama sorsan hala kendi haklıdır.konu kadın bana ne kadar iyi davranırsa davransın ben o dediklerini unutamıyorum yüzünü görünce şeytan görmüş gibi oluyorum sesini bile duymak istemiyorum . Oğlum doğduktan sonra melek oldu başıma ama ben soğudum bi kere midem almıyo artık o kadını.bilmiyorum ben mi kinciyim ama ne yaptıysam olmuyo ısınamıyorum kadına...

9 Cevaplar

0 oy
(9,076 puan) tarafından
Bu kincilik değil bence. İnsan bazı şeyleri unutup affedemiyor. Önemsenmeyecek şeyleri zaten takmıyoruz ama onun da bir sınırı var. 
(2,321 puan) tarafından
Benim tek elimden gelen saygılı olurum kalp kırmam ama soğuğum kadına
(9,076 puan) tarafından
Aynı ben de öyleyim. Eşimin hatrı için saygımı elden bırakmam ama benden sevgi beklemesin. Benim düğünüme gelmeyen insana ben ne sevgisi göstereyim. Bana istediği kadar iyilik yapsın artk. Geç kaldı.
(2,321 puan) tarafından
Kız benimki geldide naptı hiç bse ne taktı ne para verdi bedavadan düğün yaptı bide düğün yaptım diye geziyo
-Reklam-
0 oy
(163,438 puan) tarafından
haaaa iste bende oykeyim tiksindimmi kendini yaksa isinmam  
(2,321 puan) tarafından
0 oy
(337 puan) tarafından
Al benden de o kadar bende oyleyim esim kincisin diyo o kadar laftan sonra nasil eskisi gibi olalim ki acaba keske cok uzakta olsa da ayda yilda bir gorsem diyorum
(2,321 puan) tarafından
(337 puan) tarafından
Bende oyleyim canim saygimi bozmam ama sogugum
0 oy
tarafından
Valla yapılan şeyler asla unutulamiyor ondan sonra da insanlık bekliyorlar
(2,321 puan) tarafından
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Isınamasanda pek belli etme esin için idare et kuzum 
(2,321 puan) tarafından
0 oy
(181 puan) tarafından
Kin iyi birşey değil halil konakçı zerre kadar kini olan cennete giremezmiş dedi yutubdan aç bak. Benim durumumda aynı seninkisi gibi kaynanam çok üzdü beni beraber oturuyoruz 1 grm sevmiyorum ama Allah için hoşgörülü oluyorum bana söylediklerini unuttum ama yine yenilerini söylüyor:) huyu öyleymiş olsun yaşlı diyorum hiçbirşey demiyorum belki bu benim  imtihanımdır 
(2,321 puan) tarafından
0 oy
(3,238 puan) tarafından
Bende öyle oldum sesini duysam igreniyorum :(
(2,321 puan) tarafından
(3,238 puan) tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(192 puan) tarafından
Bazı insanlar kalp kapılarını bir kere kapatınca açmaz bende öyleyim bir kere birine kapım kapanınca açamıyorum o kişi benim için canını bile verse ben ona yaprak oynatamıyorum. Boşverin onu affedicem diye bile gönlünüze yük yapmayın 
(2,321 puan) tarafından
İnsaların yannda o kadar iyi ki görsen melek dersin ben içini bildiğim için hiç fayda etmiyor
(192 puan) tarafından
Evet benimki de öyle eşimin yanında bir iyi davranıyor ama eşim yokken pantolona ihtiyacım olsa çalış al diyo
(2,321 puan) tarafından
Hepsi aynı bunların

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 227 göst.
23 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Viyanaltinn (400 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 396 göst.
21 Nisan 2025 Para & Ekonomi kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu
+3 oy
6 cevap 392 göst.
0 oy
9 cevap 312 göst.
28 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Isteoylesine (372 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,289 soru

24,096,690 cevap

332,118 kullanıcı

...