0 oy
183 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,519 puan) tarafından
Dun doktora gittik bisey yazmadı tuzlu suyla acıyorum gece gündüz çok fena akıyor koyu şekilde akması iyimi

5 Cevaplar

0 oy
(22,057 puan) tarafından
Akar canim grip mi oldu
(3,519 puan) tarafından
Sanirim canim gecen arkadaş çağırmıştı çocukları grip olmuş burnu akıyordu hapsuruyordu ordan geçti herhalde
(22,057 puan) tarafından
Evet canim bnce grip ilerlemeden surup falan al ver bide ihlamur kaynat icir guzelce
(3,519 puan) tarafından
Doktor yazmam dedi yaşı ufak dedi grip ilaci
(22,057 puan) tarafından
Ala alah tuhaf dogal yollarla gecirmeni istedi sanirim yoksa surup veriliyo o aylarda ben kendimden biliyom bize cok yazmisti kizim icin ins gecet canim gecmis olsun
(3,519 puan) tarafından
Cok tsk ederim inş geçer canim
-Reklam-
0 oy
(778 puan) tarafından
Bu aralar salgın var sanırım tüm bebeislerde var bu sorun akması normal grip olmuştur soğuk almıştır sen bol bol fizyolojik su ile temizle inşallah geçer bir an önce 
0 oy
tarafından
Eczaneden serum sekinde izotonksili su al şırınga ile çek her buruna dik şekilde bas anında ne varsa cikiyor günde 2 3 kere yap bunu
(3,519 puan) tarafından
Aynen ondan yapıyorum serum aldım siringayla
0 oy
tarafından
Akmasi iyi bisey akmasa saha kotu olurdu
0 oy
(852 puan) tarafından
Akması iuo bisey akmasa burun tıkanıklığı direk kuru öksürük balgam ciğerleri kadar gidiyor Allah korusun ...ihmalur içine bal veya az limon katabilirsin burnunu suyla değil de isterseniz serum fizyolojik damlatip çekin bu çok işe yaryo çekmek başka türlü kolay kolay temizleniyor...bol bol su verin ve et suyuna hep corba yapın kemik suyuna falan 8yilesen kadar ...geçmiş olsun

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 289 göst.
28 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Nisa17 (359 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 120 göst.
0 oy
10 cevap 519 göst.
7 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Oznur13 (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 203 göst.
14 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu