0 oy
640 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (385 puan) tarafından
23 haftalık hamileyim disim 5 sattir ağrıyor nasıl geçer tuzlu su gargara yapyrum geçmiyo 

31 Cevaplar

0 oy
(482 puan) tarafından

Geldim beni çağırdı n :))))) geçmiş olsun canım. Güzelce bir tane yumurta hasla. Iyice haslanan yumurtayı soy ortadan kes. Yarim yumurtayı ağrıyan dışın üstüne koy. Yakar canını ne yap et bu acıya dayan. Allah seni inandırsın iltihabi kurutup atıyor ağrıyida kesiyor.  Bi kac kez aralıklı yap hic bir sey kalmaz 

-Reklam-
0 oy
(8,162 puan) tarafından
Karanfil yağı al aktardan onu sür uyuşturuyor
0 oy
tarafından
Ağrıyan dişinin üstüne karanfil zeytin çekirdeği koy canm
0 oy
(929 puan) tarafından
Hamile iken benimde çok agrimisti ağlamaktan gözlerim balon gibi olmuştu 4 doktora gittim bakmadı kendi doktorun baksın dedi oda uzaktı neyse gittik oda başka dişçiye yonlerdirdi oda bisi yapmadı yerimde duramıyorum ama yok böyle Bi ağrı normalin 10 katı neredeyse muayeneye etti bisi yapamam dedi duramıyorum ağrıdan Kac doktora gittiysem bisi yapmadı çok kötüyüm dedim Bi parol bide antibiyotik verdi ama nafile yanağım kocaman oldu  sonradan fayda etti ama oldum resmen şükür geçti hamilelikte en korktuğum şeydi başımda geldi :(
0 oy
tarafından
Yarım çay bardağı elma sirkesi bı çay kaşığı tuz ve biraz su karıştır ağzınla  gargara ya çok iyi gelir 
0 oy
(174 puan) tarafından
Karanfil yağı koy canım iyi geliyor çok iyi uyuşturuyor
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun
0 oy
(177 puan) tarafından
Bir yerde okumuştum oje iyiymiş :) ne kadar doğru bilmiyorum kadın bana iyi geldi diyordu ağrıyan dişine biraz koymuş biraz beklemiş atmış galiba yutma sakın eğer yaparsan
0 oy
(122 puan) tarafından

Bir damla karanfil yağı koy ağrıyan yere fazla damlatma dış etini çürütür çok kullanırsan .

Birde enfeksiyon varsa sarımsağı ezip ağrıyan yere koy iltihabı alır
0 oy
(169 puan) tarafından
Canım öncelikle geçmiş olsun . Aynı sorunu ben aylarca çektim gece gündüz hemde inan doğum acisindan zordu bana . Sürekli tuzlu gargara yaptığım için tansiyon sorunu çıktı bende hâlâ devam ediyor kesinlikle onu yapma . Günde 5 kere dişini fircala kanasa daha uzun fircala o iltihap aktıkça rahatlarsın . Dişçiye git gargara veriyor o da bir nebze rahatlatıyor . Ben vitamin ve kan ilaçlarını kullandım çok şükür geçti . Sende mutlaka onları düzenli kullan vitaminsizlikten oluyormuş . Ama tuzlu su gargara yaoma sakın .
0 oy
(27,625 puan) tarafından
:( bende 4 5 gün baş ağrısı çektim bugün iyiyim zor demi ilaç içemiyoruz bişi yapamıyoruz ama yinede Bi doktora mı gitsen 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 377 göst.
1 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 816 göst.
5 Temmuz 2019 Aile & Aşk kategorisinde Prens-annesi44 (518 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 620 göst.
31 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mehmetcan Emir (890 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,333 göst.
14 Mart 2021 Diğer kategorisinde Mehmetcan Emir (890 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,285 soru

24,137,038 cevap

334,342 kullanıcı

...