0 oy
1,622 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (65 puan) tarafından
Selam kızlar 3aydan evlenecem inşallah 

Bu gün evli arkadaşımla buluşdum sohbet ettik falan sonra bana dediki evlendikten sonra aşk bitiyor eskisi gibi olmuyorsun hep kavga ediyorsun çoçuk olduktan sonrada hiç gezemiyorsun hep ev işleri ile uğraşıyorsun eşine de eskisi gibi sevmiyorsun her şey farklı oluyor onla konuştuktan sonra içim garip oldu 

Şimdilik nişanımla aramız iyi anlaşıyoruz bir birimize saygı duyuyoruz ama yinede içim buruk.. Burda olan olayları okuyorum onlarda beni endileşendiriyor eş, kayınvalide, elti, görümce, aldatma

Şuanda motive edici yorumlara çok ihtiyacım var.. 

50 Cevaplar

0 oy
(2,672 puan) tarafından
Bazı söyledikleri en basitinden eşine olan sevgin evlenince elbet değişiyo ben her aşamada eşimin farklı bi yönünü keşfettim sevgliyken nişanlıyken ve evliyken aynı çatı altına girince bi hayatı paylaşmaya başlayınca eşimin ne kadar fedakar iyi yürekli yardım sever biri olduğunu farkettim yeni anne oldum 20günlük oğlum daha eşimin onu kucağına almasına bile aşık oluyorum babalık çok yakıştı eşime evet sevgim değişti eşime karşi nişanlıyken daha az seviyomuşum mesela şimdi gözümden bile sakınıyorum 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sevgimizden hiçbişey kaybetmedik. Ve bebeğimi kuucağima aldiğimda eşimi daha çok sevdim. İstisna durumlar var sen ikinize güven gerisi önemli değil. 
0 oy
(937 puan) tarafından
Arkadaşın doğru demiş valla 
(65 puan) tarafından
Saygı olduktan sonra her şey olur
0 oy
tarafından
Ben de evlendikten sonra daha cok sevip baglananlardanim. Cocugumuz da var. Evet hayat cok daha hizli akip gidiyor su an, evet bazen bazi gunler birbirine vakit ayiramiyorsun, bunlar hayatin gercegi, ama sevgisi bitmiyor azalmiyor aksine cok cok daha fazla asigim ona. yani illa da hersey kotu olacak diye kurma kafanda, evlilik biraz kumar ablacim, sapkadan ne cikacak inan 10 yil da flort etsen asla bilemezsin.
0 oy
(776 puan) tarafından
Zaman zaman inişler çıkışlar olacaktır hatta bazen gıcık bile olacaksın ama tabiki gerçekten birbirinize değer veriyorsanız aşk hiçbir zaman bitmez bazen cocuk ve bitmeyen işler sorumluluklar yüzünden birbirinizi sevmeyen zaman bile bulamayacaksınız

Aslolan an hayatta böyle değilmi zaten her mevsim bahar değil sonuçta 
0 oy
(684 puan) tarafından
Evet aşk bitiyor her iki taraf içinde çünkü ulaşılmazlık durumun ortadan kalktığı için bence o heyecan kalmıyor. Ama sevgi bitmiyor o hep devam ediyor. Tabi çoluk çocuk olunca birbirini yiosun ama sevgi unutturuyor hepsini tıngır mıngır gidio sun. 
0 oy
(1,764 puan) tarafından

Kocadan kocaya değişiyo :D

0 oy
tarafından
21 yıl evli olan biri olarakdan arkadaşına hic katılmıyorum 4 yavrum var geziyorum yiyorum içiyorum kocam bana ben kocama ilk günkünden daha fazla asigiz 
(65 puan) tarafından
Maşallah❤Hep mutlu olun inşallah
0 oy
(9,678 puan) tarafından
Sana ilişkine kars8ndakine bağlı tabii  gün geçtikçe aşık olanda var
0 oy
(15,610 puan) tarafından
Aşkın da sevginin de başlangıcı saygı bence 

Saygı bittiği an aşk da kalmaz sevgi de 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 636 göst.
18 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Elifzi. (479 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 250 göst.
15 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Selma66anne (781 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 120 göst.
1 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zoze49maho67 (1,234 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 313 göst.
7 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Tunazehra (76 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,284 soru

24,084,004 cevap

331,364 kullanıcı

...