0 oy
1,602 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (65 puan) tarafından
Selam kızlar 3aydan evlenecem inşallah 

Bu gün evli arkadaşımla buluşdum sohbet ettik falan sonra bana dediki evlendikten sonra aşk bitiyor eskisi gibi olmuyorsun hep kavga ediyorsun çoçuk olduktan sonrada hiç gezemiyorsun hep ev işleri ile uğraşıyorsun eşine de eskisi gibi sevmiyorsun her şey farklı oluyor onla konuştuktan sonra içim garip oldu 

Şimdilik nişanımla aramız iyi anlaşıyoruz bir birimize saygı duyuyoruz ama yinede içim buruk.. Burda olan olayları okuyorum onlarda beni endileşendiriyor eş, kayınvalide, elti, görümce, aldatma

Şuanda motive edici yorumlara çok ihtiyacım var.. 

50 Cevaplar

0 oy
(191 puan) tarafından
Görücü usulü evlendik iyiki evlenmisiz çocugumuz var 35 haftalık hamileyim İnanki her geçen gün aşkımız sahada büyüyor evet bazen kavga ediyoruz ama hiç büyük etmedik ve iyimi diyorum
-Reklam-
0 oy
(1,562 puan) tarafından
Aşk sevgi bitiyor evet ama tarifi olmayan birşey oluşuyor aranızda ve aşktan sevgiden daha büyük yani kavga vs illaki oluyor olmaz diyemem çocuk olduktan sonra bı sure sıkıntılı oluyor eşinle aran vakit ayiramiyirsun faln ama oda geçici çocuk olduktan sonra da eşinle aran desen eskisi gibi değilde sana anne olarak bakıyor daha çok ama aşk sevgiden dah buyuk şeyler oluyor dah buyuk bi bağ yani her evlilik aynı degidir bazen okursun kavga gürültü ayrılık vs bazen okursun mutluluk sevgi saygı bunlar değişkendir  her evlilik farklıdır ve içine girmeden ne olduğunu nasıl olduğunu bilemezsin
0 oy
tarafından
Çok büyük aşk evliliği yaptık çok büyük zorluklar çektik çok ayrılıklar yaşadık eşim askeri personel benim 17 ay ayrı durduk şuan yine ayrıyız 6 ay sürecek belki daha fazla bir eve hem erkek hem kadın oldum yaşadıklarımı duysan aglarsin belki de ama eşim için son radresime kadar helal olsun 4 yıldır evliyim bir kez bana sesini yükselttiğini bilmem. Oğluma babalık değil annelik yapar. Bırak sogumayi gün geçtikçe daha çok aşık oldum diyebilirim. Ben razıyım ondan Rabbim de razı olsun. Bende kaynnanla aşırı sorunluydum ama eşim beni bir kez ezrirmedi ne olursa olsun herşey eşinde biter bunu asla unutma
0 oy
tarafından

• Tam yerine düşmüşsun bacı :D
0 oy
tarafından
İlgi saygı anlayış varsa orda sevgide olur ama evlilikte ben ben deyip herkes kendi kabuğuna çekilip bir bir isteklerini göz ardı ediyorsa soğukluk illaki olur çiftin davranisina bağlı eş iyi ise ailesine ve kimseye ezdirmiyorsa sorumluluklarını yerine getiriyorsa sevgi devam eder evlilik için sevgiye de gerek yok anlayis sabır birbirine destek var ne kadar aşık olarak evlenirsen evlen huylar bir süre sonra sevginij devam edip etmediğini gosterir
0 oy
(776 puan) tarafından
Aşkı bilmem ama sevgi çok kıymetli benim elhamdülillah git gide artıyor aynı şekilde eşimde de görüyorum . 
0 oy
tarafından
Aşkin devamii eşlerin birbirlerine olan saygısınin sevgisinin sadakatin anlayışın birbirine destek oluşuyla devam eder. Yani evlilikte bir kulağının ağır isitip diğerinin sağır olması bir gozunun az korup diğerinin kör olması lazım ki aşkın devam etsin 
0 oy
tarafından
Ben görücü usulüyle evlendim nişanlılık dönemim de çok kısaydı yani eşimi evlendikten sonra tanıdım elhamdülillah  severek evlenmiş gibi mutluyum  arada  ufak tefek tartışmalar oluyor yeri gelir ben onu alttan alırım yeri gelir eşim bana karşı anlayışlı olur ama hiçbir zaman daha ilerisi olmadı yani mutlu olmak bizim elimizde canım herşey ölçülü olmalı ikitane evladımız var hamdolsun 15 yıldır bu şekilde devam ediyoruz ❤️
0 oy
(818 puan) tarafından
Onlarin aşki bitmişse kimene bizimki 6 yildir gayet guzel devam ediyo valla cnm zaten aşk degilde önemli olan saygi sevgi anlayiş bunlar biterse asil ilişki bitmiştir 
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Benarsan burayi nasil buldun kiz? 

Sorunun cevabi da o aize bagli. Ask zaten anlik histir illaki biter sevgi saygi muhabbettir onemli olan. Cocuk konusuna gelince de sirf cocuk icin dahi evlenilir. Biz cocujtan sonra daha iyi olduk şükür ha ilk günkü sevgim yok cunku sevgimin çocuğunu bebegime veriyorum. Ama esim eskisinden iyidir bana cok şükür. Yani kim ne diyor takilma bu sana bagli her evlilikte sorun illa olur anamizla anlasamiyoruz elin adami sonucta illa anlasmazlik pluyor ama sogukluk vs sizin tepkilerinize bagli tamamen 
0 oy
tarafından

Ben sana dün demiştim bacım keşke evlendikten sonra gelseydin diye bak kafan 1 günde karıştı :D 

0 oy
(802 puan) tarafından

Torun dedeye sorar:

Evlilik nedir dede?
Güzeldir evladım dert ortagin olur.
İyide benim hiç derdim yok ki dede
Evlenince o da olur evladım demiş. :)

Evlilik bekar yada nişanlılık hayatı gibi değildir.Birbirinizin huyunu suyunu iyice çözene kadar mucadele, diş geçirme evresi içerir.Bu süreci saygı cercevesinde atlatrsaniz ileriye dönük sağlam temeller atmış olursunuz. :)
0 oy
(425 puan) tarafından
Görücü üsülü evlendim 1 yıl nişanlı kaldım evlendikten sonra daha çok aşık oldum kocama 
0 oy
tarafından
Evliyim 4 aylık bebem var eşimle her gün geziyom:,-):,-)
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Arkadaşının söylediği şeylerin tam tersini yaşıyorum evlendikten sonra eşimle aramda olan aşk arttı evlendikten 2 sene sonra ilk çocuğum oldu baglarimiz daha da kucvetlendi daha cok kenetlendik birbirimize derken ikinci çocuğumuzu kucağımıza aldık cocuklarimizla beraber dışarı da çıkıyoruz alışverişte yapıyoruz biyerde oturup kahve de içiyoruz yemekte yiyoruz yani bunlar biraz esinin yapısına bagli bugünde 4. Yılımız bitti onu benim karşıma çıkaran Rabbime şükürler olsun cok şükür bana göre 4 4lük bi evliliğim var Allahim herkese böyle bi evlilik nasip etsin inşallah 
0 oy
(7,254 puan) tarafından
Saçmalamış canım sadece artık hayatın rutinleşiyor kendi adıma konuşayım aşk bitmiyor bizim 5 yıl olacak ilk günkü gibi sevgim kızsam da sevinsem de hep içimde o var  gez gez sıkıldım en iyisi evde beraber oturmak dedim diyorum dicem:D çocuktan sonra biraz ele avuca geldikten sonra da geziliyor boşver takma sen onu sadece bizler birşeyin kıymetini bilmiyoruz o yüzden aşk bitti diyoruz halbuki bir bilseler böyle demezler 
0 oy
(11,921 puan) tarafından

Üzgunum ama doğru soylemiş :D

0 oy
tarafından
Yaşın kaç canım 
0 oy
(1,025 puan) tarafından
Herkes kendi yaşadığını anlatıyor canım mutlu evliliği olan evliliğin güzelliğini anlatır mutsuz olanda kendi yaşadıklarını. Genelleme yapılamaz bişey bu sen ne yaşayacağını sen bile bilmiyorsun bilemezsin dua et Rabbim herzaman iyi insanlarla karşılaştırsın. 
0 oy
(913 puan) tarafından

Ben 2 senelik evliyim  aşkım  da sevgimde  hala ilk günkü gibi  tabiki herşey eskisi gibi 4 4luk olmuyo hele çocuktan sonra ama ne bilim aşkımda sevgimde hep aynı öle de gidecek rabbim ömür verdiği sürece :)

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 629 göst.
18 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Elifzi. (479 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 249 göst.
15 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Selma66anne (781 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 118 göst.
1 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zoze49maho67 (1,234 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 308 göst.
7 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Tunazehra (76 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,064 soru

24,067,326 cevap

330,444 kullanıcı

...