0 oy
287 göst.
Diğer kategorisinde (45 puan) tarafından
Merhaba kızlar tayinimiz cikti gurbete geldik,öyle bunaliyorum ki 21 aylık kızımda var,binamda komsu yok kizimin yaşıt olacak bı çocuk felan da ailemi çok özlüyorum esiminde yanında aglayamiyorum.Uzulmesin diye hep içime atıyorum büyüdükçe kızımda huysuzlasti öyle.yoruldum bunaldım ki

5 Cevaplar

0 oy
(337 puan) tarafından
Çok çok haklısın canim Allah yardimcin olsun esinle çocuğunla biraz disari ciksaiz parka falan avm ye kafan dağılır görüntülü konusun cok mu uzak aileniz
(45 puan) tarafından
14 saat arabayla bitlisdeyiz bizde onlar Ankara'da boyel.bazen bı bakıyorum keyfim yerinde bı bakiyroum çok karamsar kızım için neşeli olmaya calisiyorum
(337 puan) tarafından
Baya uzakmis canim bozma morelini zamanla duzelir insallah tabi gurbet zor canım
(45 puan) tarafından
İnsaAllah canım 4 yıl kalacağız sonra diyorum sağlığımız yerinde eşim evladım yanımda çok şükür Allah'a sağlık olsunda geçer gider zaman insaAllah
(337 puan) tarafından
Tabi tabi canim benim aynen öyle sayılı gun cabuk gecer sağlık olsun yeterki
-Reklam-
0 oy
(899 puan) tarafından
Oho canm gurbetçi olanların arasına hoşgeldin zamanla alışırsın biz gibi 
(899 puan) tarafından
Kâhta canm
tarafından
Bende Gölbaşıliyin
(899 puan) tarafından
Ya abimde orda bir ara calsyrdu Gölbaşına da gitmism
tarafından
Burda dün de bir memleketlimi buldum oda Gergerliymis :) valla çok güzel oluyo insanin memleketi gibisi yok 4 gün oldu geleli çok özledim:(
(899 puan) tarafından
Aynen öyle canım tabiki havası suyu insanı
0 oy
(1,581 puan) tarafından
Zor bir durum heleki bebekle. Ama  bebek olmasa tek başına daha da canım sıkılır. Benim öyle tüm gunum bebekle geçiyor. O olmasa sıkıntıdan kafayı yerdim❤
(45 puan) tarafından
Haklısın canım Allah'tan çocuklar var gün içerisinde eşim evde oldukce parka götürüyoruz sonra evde geçiyor zaman eşim olmadan goturebilecegim biyerde yok etrafda esimj evde olduğu zamanları bekliyoruz çıkmak için insaLlah su gibi gecer zaman
(1,581 puan) tarafından
Inşallah canım rabbim gönlüne göre versin. Bulunduğunuz yerden taşınma şansınız yok mu şöyle daha rahat edeceğiniz bi yere
0 oy
(3,269 puan) tarafından

Gurbet gerçekten çok zor :(

0 oy
(3,417 puan) tarafından
Valla bende eşimin yanına gideyımde gurbette olayım dıe dua ediyorum memleket de bunaldım artık ,:))

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 710 göst.
0 oy
12 cevap 547 göst.
27 Kasım 2019 Aile & Aşk kategorisinde Demet90 (467 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 353 göst.
2 Mart 2025 Diğer kategorisinde Prensesp (9,862 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 324 göst.
14 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Melek anne (316 puan) tarafından soruldu