+1 oy
185 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

image

bu marka kullanan var mı 

Oğlum ağızlığı takmıyor bu beyaz uzun seyle veriyorum havayı. Burnuna tam dayamam mi lazım beyaz ucunu iki üç cm aşağıdan tutuyorum o şekilde duruyor çünkü faydası olur mu 

Buse koş gel 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende biraz aşağıdan tutuyorum 
tarafından
Tamam canım fayda eder ozaman demi
tarafından
Eder eder tabiki
-Reklam-
0 oy
(5,570 puan) tarafından
Bizim bunun gibi deil ama benim oğlum da tam burnunn yanında tutmuyor aşağıda tutuyor
tarafından
Tamam canım saolasin fayda eder inşallah öyle
0 oy
(5,453 puan) tarafından
Bebekler genelde tutmaz zaten hastanelerde bizde oyle veriyoruz havayi solumasi yeterli
tarafından
Tamam canım saolasin
0 oy
tarafından
Kuzum bizim ki çok degsiik böyle makine gibi değil acil de bize verdiler maske takar mi dedi hemşire takmaz asla elimle asagudan beri tuttum faydası olur mu dedim olur dedi hemşire olur mutlaka 
tarafından
Maske imkanı yok takmıyor keşke taksa Daha iyi solur asagidan tutuom artık ins fayda eder canım
tarafından
Eder eder canım bak aşağıya attım benimkini
0 oy
tarafından

Benimki boyle canım ilaçları ucuna takip bir fis basıp ağzını burnunu o şeffaf kısma geçirip 1 dakika bekletiyorum ağlıyor ağladıkça içine giriyor 

image

tarafından
Sizinki daha degisikmis canim ya bende bilmiodum kullanmasını eczane tarif etti tek tek 1 ml serum fizyolojik sıkıyorum içine bir tüp ilaç katıyorum öyle veriyorum
tarafından
İse yarar canım sen rahat ol kullan ağlasa da yap
0 oy
tarafından

2-3 cm aşağıdan tutsan yeterli evet nimo marka zaten bende kullanıyorum şuan aynısını memnunum

Bak bu benimki

image

tarafından
Canım bizde de 2 ilaç var. Corteir ve ventolin. Sabah ventolin+corteir, öğlen sadece ventolin, öğleden sonra yine sadece ventolin, akşam da yatmadan corteir+ventolin veriyorum. Doktor böyle ver dedi bana canım yoksa iglesmiyor günde 2 defa verince
tarafından
Ben hepsini ayrı ayrı veriyordum sabah akşam birlestireyim bari ventolini bende canım
tarafından
Sabah akşam birlestir kuzu, öğlen aralarda da 2 defa tek tek ver ventolini
tarafından
Öyle yapicam canım saolasin aksaminkini birleştirelim Allah razı olsun
tarafından
Rica ederim canım Allah acil şifalar versin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 267 göst.
1 Şubat 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Meervece (210 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 466 göst.