0 oy
504 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Oğlumun öksürüğü vardı üç gündür ama az şekilde balgamini atmak içindi eveli gün baktık geçmiyor doktor arayışına girdim heryer dolu bir tane boş yer bulamadık. Sağlık ocaginj aradım iki yaş altına bakmıyoruz dedi kavga ettik iki yaşına bir haftası var diye neyse götürdüm sırtını dinledi geçti üç ilaç verdi yallah ne nesi var sorusuna yanıt verdi ne başka booka. Dün gece artık öksürükten uyuyamadi sabaha kadar ciğerleri çıktı çocuğun oksurmekten. Bugün özele götürdüm sabahtan oda bronşit dedi hava buhar falan verdi kullanıyoruz bakalım inşallah düzelir. 

Sağlık ocağı gitti balgam söktürücü verdi oda oksurugunu tetikledi çıldırttı çocuğu ya yazık günah el kadar çocuk körük körük öksürüyor ağzına sictiminin karısı yüzüne. Bukadar öksürüğü yoktu mahvetti oğlumu dua edin iyileşsin ya o öksürdukce ciğerlerim parçalanıyor iki gecedir ne oğlum uyuyor ne ben. Uykusuzluğa razıyım yeterki su okaurugu geçsin iyileşsin 

11 Cevaplar

0 oy
(7,786 puan) tarafından
Balgam söktürücü tarzi ilac kizim 3-4 aylikken kullandim ben xanim oyle aman an oksuruk yapmiyor hatta kusarak bile atiyodu. 

Ya daga agirini verdi o ilacin ya baska bi sey inşallah iyi olur orayida sikayet edin bence
(7,786 puan) tarafından
Gerci bende hep ozele gidiyorum yalan yok... Ordaki doktorum iyi bakiyo kiza. Olabilir buyuk adami bile beter ediyo o ilaclar ya
tarafından
Bende elimden geldiğince bir doktor var özel hastanenin başhekimi imiş önceden şimdi yazane açmış oraya götürüyorum çok ilgileniyor. İnşallah düzelir ya
(7,786 puan) tarafından
Canim yapcak bi sey yok bak bilegim agriyor dislerimde kirik var bedenim çürük resmen :D ona ragmen kendimden kısıp kızımı ozele gotururum hep. Devlete randevu yok zaten olsa da esimsiz gidemiyorum ozelde pahali iste ama evlat oldu mu siz konusu para pul degersiz oluyor :)
tarafından
Bizde hep öyleyiz ya canları sağolsun da giden para olsun hiç sıkıntı değil helal hoş olsunn
(7,786 puan) tarafından
Oyke kuzum inşallah iyi olur hemdn..
-Reklam-
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım Bazı Doktorlar tam bilgili Olmuyor galiba Biz de 1 defa ateşlendiğimizde zaman acile götürdük mesela o da hastanede çalışıyor Sonuçta doktor kendi doktorumuza götürdüğümüz zaman bunları boşuna kullanmayın atın çöpe dedi Maalesef bazen böyle olaylar olabiliyor Boş ver takma kafana inşallah bebeğin de sağlığına kavuşur benim Bebeğimde bronşit başlangıcı dedi doktor biz o zaman vermişti balgam söktürücü
tarafından
Ya bizim burunda sıkıntı yok ne akma ne tıkanma bir öksürük var kuru kuru. Bal zencefil zerdeçal yaptım macun gibi ilk gün yedi sonra öldür Allah yemedi zorlana tıkıyorum ağzına oguruyor ne halt yicem şaşırdım
tarafından
Bakayım canım netten bakalım
(1,331 puan) tarafından
Ya bizimki de severek yemedi canım kucağıma kıstırıp verdim hep ağlaya ağlaya yutuyordu vallahi ama onun iyiliği için :(( Bizim de başta öyleydi sona baya şiddetlendi burun akıntısı gece uyutmayacak kadar İnşallah sizin öyle olmaz
tarafından
Bizimki de şurup falan severek içerdi şimdi iyice tiksindi doke saça iciriyorum antibiyotik. Ay bide onlar eklenmez inşallah zaten öksürük yetti
(1,331 puan) tarafından
Aynen aynen ben kasıkla veremedim ilaçları hiçbirini severek içmedi sırıngayla veriyodum yine aynı yöntemle kucaga kıstırsrak artık sırınga gördüğünde kaçıyodu benden  Bir de canım Bana kimse söylemedi ben internetten okudum O yüzden sana da söyleyeyim kullanmadığım için pişmanım Antibiyotik kullanırken özellikle bebeklerde bir yandan da Probiyotik takviyesi vermen gerekiyormuş 3 hafta antibiyotik kullandık mahvetti bağırsaklarını şimdi kullanıyorum Ben de
0 oy
(3,676 puan) tarafından
Bende sağlık ocağını bu yüzden değiştirdim uzaktan muayane edip ilaç yazıp yolluyorlar şimdi olan doktorum çok ilgili o konuda 
tarafından
Ya Allah bildiği gibi yapsın bende degistrcem cocuga zorla baktı zaten ona da bakmak denirse
0 oy
(1,038 puan) tarafından
Hatırladım canım senin postunu yazmıştım geçmiş olsun ben sağlık ocağına götürmem asla burdaki doktor hicbisey bilmiyor.hava verince inşallah biraz rahatlar .öksürükte hemen gecmiyor malesef
tarafından
Ya ben mecbur kaldım ne devlet ne özel biryerde yoktu boş yer dün için oraya götürdüm oda mahvetti çocuğu . Öksürük evet hemen geçmiyor ama hafiflesin bari biraz ya bende çok kötüyüm onla bir
(1,038 puan) tarafından
Bütün çocuklarda bronşit başlangıcı daha kış başlamadı bile soğuklarda ne olacak.kizimdan bana bulaştı bende çok kotu oksuruom bir haftadır gecmio yazık onlae nasıl kaldırsın
tarafından
Herkes hasta çocukların ya nasıl bir zamandayiz bilmiyorum inşallah iyileşirler hemen sana da geçmiş olsun
(1,038 puan) tarafından
İnşallah canım benim teşekkür ederim üzülme sende böle böle buyuyecekler keşke hiç hasta olmasalar ama malesef nekadar dikkat etsekte oluyorlar
tarafından
Sağolasın canım aminn keske bir anne olarak insanın yüreği kaldırmıyor oksurmesine işte Allah'ın izniyle düzelir ya
0 oy
(1,254 puan) tarafından
Benim kızım da oksurmekten helak oldu bizde covidiz 
tarafından
Heyallahim ya geçmiş olsun canım sizden mi geçti kızına
(1,254 puan) tarafından
Evet maalesef. Bizede bulastiran adiler var bile bile gelip bulastiedilar resmen ya hakkimi helal etmiyorum. Pozitif kisiyle temas edyor sonra bana misafrlige geliyor
tarafından
Allah kahretsin onları ya bile bile yapılmaz
(1,254 puan) tarafından
Kahreder ins ne hale geldik
0 oy
(848 puan) tarafından
Balgam söktürücü ilaçlar balgamı öksürterek attırır. Öksürük bu nedenle artmış olabilir mi? 
tarafından
Evet o ilacı dün kullandık gece temellu azitti öksürüğü ama şuan balgam yok işte dedim s.ocagina balgamı yok şuan kuru öksürük diye gene balgam söktürücü vermiş
0 oy
tarafından
Kuzum burda  udi hindi yağı diyordu arkadaslar  onu bir dene istersen çok geçmiş olsun rabbim bir an önce iyilestirsin yavrunu
tarafından
Evet deryam alicam çocuk kalkınca günlük sakizla o yağı
tarafından
Ah kuzum ya çok üzüldüm  senin minigine o öksürük mahvediyor gercekten  çorba fln yedir kati yutamaz öksürüğü coksa
tarafından
İstahida gitti doğru düzgün canım ya hep zaten çorba ıhlamur adaçayı öyle şeyler veriyorum napayım
0 oy
tarafından
başlığa dayanarak yazıyorum..asla asla güvenmiyorum sağlık ocaklarına. bebeğim hareketi yok dedim bana kalp atışı var dediler.
tarafından
Yazıklar olsun ya zehirleseydi seni daha kötü bişey olsaydı yeminle boğmak istiyorum hepsini
tarafından
Allah bildiği gibi yapsın Allaha havale ettim ben onlari. zarar vermişti zaten direk sezaryene aldılar. kan değerleri çok yüksek diye.
tarafından
Ya sinirleniyorum ya bir halttan anladıkları yok aptalların geçmiş olsun iyi kurtulmussun Allah korusun daha kotu sonuçlar verebilirdi ya
tarafından
sağol Allah razı olsun size de çok geçmiş olsun. valla ben degistirdim bi daha gitmedim ölsem gitmem. Allah yolumu oraya düşürmesin.
tarafından
Allah eksik etmesin ama düşürmesin de ya saolasin canım
0 oy
tarafından
Aynılarını yaşadım hanifem aynılarını birebir. 2 kere götürdum sağlık ocağına birşey yok dedi verdi ilaç balgam söktürücü ozlee gittik bronşit çıktı normal bir grip onlar sayesinde bronşite döndü. Kac gündür perişan olduk ateş öksürük hırıltı burun akıntısı iştahsızlık ağzımıza ettiler bizim de daha ders olsun birşey mi oldu asla sağlık ocağına gitmem . Rabbim şifa versin yavrularımıza bir an önce 
tarafından
Bizim de öksürük şurubu dan sonra öyle oldu canim biraz daha iyi kuzum ama hırıltı devam ediyor öksürük azaldı havaları mutlaka denilen şekilde saatini aksatmadan ver bir de toz şeklinde bir ilaç verdi bize gece yatmadan veriyorum o çok iyi geliyor bir de ventolin şurup verdi bu ikisi aşırı iyi geliyor havayla birlikte ve sürekli burnunu şırınga ile serum torbasında izotiknksi su var ondan al şırınga ile birer şırınga deliklere birden hızlıca bas anında boşaltıyor bunları aksatma
tarafından
Ya bizim bir antibiyotuk var içilen geri klan iki ilaçta makina ilacı iyi gelir mi acaba ventolin falan makina içine hep.
tarafından
Bize ayriyetten ventolinin şurup şeklinde verdi canım gelir ventolin çok işe yarar iki tane verdi bize de ventolin bir de turuncu yine. Onu da maske gibi takip cektiriyorum
tarafından
Bak post accam şimdi canım
tarafından
Bakıyorum canım
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Bende kullandım  balgam  söktürücü  cokta işe yaradı  kızımı  rahatlattı  balgamını da atmaya  yaradı  walla  sana  baska  birşey mi yazdı acaba  çok geçmiş olsun canım 
tarafından
Ya ben dedimki ilk balgami vardı ara ara oksuruyordu ama şuan balgamı yok kuru öksürüğe çevirdi dedim balgam söktürücü yazmış buda öksürükle balgamı atmasını sağlayan surupmus erdostin diye. Çocuk gece katıldı öksürükten ya
(5,941 puan) tarafından
Ya işlerini iyi yapsalar ne olur  acaba  birde  küçücük çocuk ya allah islah etsin
tarafından
Yok zaten zorla baktı çocuğa bakamiolarmis iki yaş altına . Ne diyem canım inşallah düzelir en kısa zaman da su öksürüğü hafiflese keşke biraz
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Bizim doktorda aynı sizinki gibi hic muayene etmeden şikayete göre ilac veriyo o yüzden aşıları dışında sağlık ocağına adim atmıyorum çocuklarım doğduğundan beri dogumlarimda gelip muayene eden doktara götürüyorum zaten iki dogumuma da ayni hastanede yapmıştım ikisinde de ayni cocuk doktoru geldi  o kadar güzel ilgileniyoki bazen bi sorun olduğunda mesaj atıyorum hemen geri dönüyo sağlık ocağında ki doktor da burnundan kıl aldırmıyo
tarafından
Ya ben hep özele götürüyorum normalde ama dün hicbiryerde randevu yoktu hatta bugün için sorduk bugün içinde yoktu mecbur oraya götürdüm kadın 70 yaşında kocaman kadın doktor olmus illaki biliyyordur dedik sallama çekti gönderdi. Bugün artık özel yazhanesi olan doktorunuzu aradık yalvar yakar araya sikistirin diye öylelikle gittik bidaha asla zorda da kalsam gerekirse başka şehire götürürüm gene oraya götürmem
(9,610 puan) tarafından
Kiyamam ya cocuk ne hale gelmiş verdiği ilac yüzünden yine Rabbim korumuş ki daha kötü olmamış Allahim şifasını versin inşallah..aynen bidaha oraya götürme ilgisizin tekiymis bari işi bıraksında iş bulamayan doktorlar gelsin onun yerine

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 318 göst.
4 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Mevah (1,879 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 218 göst.
0 oy
20 cevap 614 göst.
14 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (281 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,182 göst.
6 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu