0 oy
127 göst.
Diğer kategorisinde (886 puan) tarafından
Bebeğim yaşına girdi pazartesi işe gidicem kayınvalidem bakicak ağlamamasi için neler yapabilirim bir de memede uyuyor onu nasıl bıraktıririm

1 cevap

0 oy
tarafından
Karının doğduğunu anladığın anda çıkart beşiğine yatır geri ağlar o ama alma biraz baktın susmadi tekrar al kucağına gezdir susmadı doymadoyda tekrar emzir ama memede uyumadım izin verme yatır başını bekle seni görsun ben part 6 dayım ve iyi gidiyoruz şuan uyku eğitiminden sonra çiş eğitimine geçeceğiz 
(770 puan) tarafından
Ay bende kendi kendime egitim veriyorum bu gece sadece 2 kere uyandi normalde 738484 kere kalkardi ve bende memede uyutuyodum bakiypdum tam gozler kapaniyo cekiyodum memeyi sonra ya totosuna ya sırtına pispis yapiyodum uyudugu an çekiyodum elimi dun gece besigine koydum yanina oyuncak verdim oynadı oynado uyucakken aglamaya baslado is buyuyunce kucagimda sakinlestirip geri yatirdim yine agladi yine sakinlestirdim yatirdim ve her agladiginda koşmadım mizmizlandi ve kendisi uyudu gunduzde kendisi uyumaya baslado desteksiz sanirim basariyorum :)
(886 puan) tarafından
Baya önce bende yatırıp mama veriyordum içerse içiyordu aç olduğu zaman aç olmazsa icmezdi 2gun içinde öyle kaynanama uyutturacam alışsın
(770 puan) tarafından
Alismasi biraz uzun surer canim keske daha önceden alistirmaya çalışsaydın
tarafından
Ay evet öyle devam et ben , part 6 dayım inan ki artık ke.disi uyumaya çalışıyor ama totosuna ve sırtına vuuyorum sevmiyor
(770 puan) tarafından
Benimki kendi kendine gözleri kapaniyo ama mizmizlanmaya basliyo vurunca susuyo o da onemli degil.uyusunda vururum kisa bi sure siz danismanla mi veriyosunuz kendiniz mi veriyosunuz
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 204 göst.
31 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,620 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 190 göst.
31 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Muhammedelifmertomer (50 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 33 göst.
0 oy
2 cevap 58 göst.
2 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Pakize333 (7,284 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,888 soru

24,175,343 cevap

336,080 kullanıcı

...