0 oy
449 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ablama sözüm vardı kızlar Alacam bunu istedi kullanan var mı iyi mi ve haritalama özelliği var mi

image

10 Cevaplar

0 oy
(283 puan) tarafından
Link we resim yok canim
tarafından
Attım canim simdi
(283 puan) tarafından
Şimdi gördüm canım bundan bı bilgim yok
tarafından
İnşallah kullanan vardır canım çok sağol yine de
-Reklam-
0 oy
tarafından

Resim filan yok cnm

tarafından
Attım canım
0 oy
tarafından
Var var haritalama var silme var hepsi var :)) önce kendine alsaydin
tarafından
Haritalama yok mi benim attığım da canim
tarafından
1 üst modeli benimkide kendi haritaliyor ama ben basıyorum düğmesine öylede gidiyor
tarafından
Link atabilir misin canım harita özellikli istiyordu çünkü
(225 puan) tarafından
https://ty.gl/q796f3bxof benim ki bundan kuzum haritalamada yapıyo
tarafından
Çok sağol canım benim ❤️
0 oy
(14,957 puan) tarafından
Şöyle bı kardeşimiz olmadı ki :) teyzemde var çok güzel 
tarafından
Ahha canım benim gel seninde kardeşin olim:)
(14,957 puan) tarafından
Allah razı olsun canım :) Kayra nasıl oldu biraz düzelme var mı ?
tarafından
Aynı kuzum ya sürekli ilaçlarla uğraşıyoruz
0 oy
(163,323 puan) tarafından
bende anneme alcam burda en tutulan marka samsung mus gunkerdir arastiriyom yaa 
tarafından
Bunu istiyor sevdam ya çok yüklenmek istemiyor bana sanırım sen istediğini at dedim ama bunu atti
0 oy
(4,875 puan) tarafından
Kaynanam kullanıyor ama haritalama yapmadı diyemi bilmiyorum ama 4 ay sonra bozuldu  yolladılar garantiye bişey yok demişler ama şu an çalışıyor mu  bilmiyorum
(4,875 puan) tarafından
Yapamadı değil aslında diğer oğullarına çok düşkünler yapsa yaparlardı eşim o kadar yapayım dedi koltuklara sehpaya çok çarptı yok sen yapma İshak yapacak vs denildi eşimde bir daha elini sürmedi İshak oğlu da  bir türlü üstüne düşmedi
O kadar dedik koltuk ayaklarını yükseltin diye bizi hiç dinlemediler sonunda böyle oldu.

Ama makina çok iyi çekiyor ben gördüm elektirikli süpürge ile temizledim eve sonra onu çalıştırdım o kadar şey çekmiş ki güzeldi çekimi
Eğer ki ablanın koltukları düşükse mutlaka ayaklarını kaldırsnlar canım. Diyorum ya 4 aylık ürün üstü çizik dolu her yere değmekten değincede kafası karışıyor bambaşka yere gidiyor
tarafından
İyi olmuş onlara bacim ne var yani eşin yapsa haketmisler. Yüksek onun misafir salonu ama diğer yerleri bilmiyorum canım yatak odası yüksek değil sanırım
(4,875 puan) tarafından
Biz söyledik dinlemedi kendileri bilir ☺️
Ben bunu beğendiğim için kendi süpürgemi anneme verdim phılıps maraton du benimki  
Şimdiki kaldığım yerde eşyalı lojman buraya da almak istemiyorum artık gittiğim yerde sıfır eşya alacağım için mutlaka bu süpürgeden alırım. Bizimki sadece kullanıcı hatası oldu.
Baza altına girmez o zaman haritalamayı ona göre yaparlar canım sıkıntı çıkmaz bence.
tarafından
Sagol canım
(4,875 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
tarafından
Bende dün buna baktım cnm çok güzel yorumlar var ama emin olamadım benden önce sen sordun şurada bekliyim :))))
tarafından
Bekle bakalım kuzum geliyor yorumlar:)
tarafından
Okuyorum balım ❤️
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Süpürgeler hakkında hiçbir fikrim yok
tarafından
O kadar uzağım de canım:)
0 oy
tarafından

Bundanmis benimki canim

image

(2,319 puan) tarafından
Kız bu ne kadar artmış 7 ay önce 2025 liraydı. Bu çok iyi ama Busenin attığını bilmiyorum.
tarafından
Ben 1.5 sene önce aldım 2.500 almistim
(2,319 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Anladım.
tarafından
Değişmedim
(2,319 puan) tarafından
Ama onların ömrü var uygulamada gösteriyor kullanım ömrü dolunca değiştirilmesi lazım yoksa zamanla temizleme performansı da makinanın kullanım ömrü de azalır.
0 oy
(4,649 puan) tarafından

aaa kardesim nasilsin :D

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 48 göst.
0 oy
2 cevap 133 göst.
4 Nisan 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bir deniz annesi (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 633 göst.
5 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bilmek lazim (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 281 göst.

Kategoriler

1,468,099 soru

24,053,813 cevap

329,815 kullanıcı

...