0 oy
225 göst.
Diğer kategorisinde (346 puan) tarafından
diyarbakır da yaşıyorum ordaki vzele gidiyordum çatalınn dar olduğunu yinede bebeğin kilosuna göre doğum sekline karar vereceğiz dedi 

ilk gebeliğim dede başka bir doktor a gidiyordum oda dar dedi bebek zayıf dedi ama normal denetti beni resmen parçaladı bayıldım es içerde kaldı makata kadar dikiş attı dikisim sadece 2 saat sürdü iki kat attı   

şuan memlekete ailemin yanına geldim devlette sezaryen istiyorum ama herkes boşa gitme onlarda yapmaz dedi bugün randevum var sizce ne yapayım doktora bu olanları anlatsam sezeryan yaparmı

7 Cevaplar

0 oy
(2,089 puan) tarafından
Devlet isteğe bağlı sezaryen yapmıyor canm malesef
(346 puan) tarafından
gerçektem bu bunu kabul etmezmi
(2,089 puan) tarafından
Etmiyorlar canm gerek görmedikçe
-Reklam-
0 oy
(16 puan) tarafından
Devlet yapmaz bence ama sen bı şansını dene istersen
0 oy
tarafından

Bacım kötü anıları neden yazdın ya,bak hem üzüldüm hem korktum,ben normal bişey yazdın zannettim de okudum. Rabbim göre versin inşallah ne diyim

Devlet de isteğe göre yapmıyor onu biliyorum
0 oy
tarafından
Ay Allahım ne kötü şeyler yaşamışsınız okurken kötü oldum ben, ınsaAllah normal doğum yapacaklar görmez cok korkarlar, devlette ıyı doktora gelırsenız sezeryan yapar dıger turku yapmıyorlar 
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Devlet yapmaz  canım büyük bir ihtimal  normal  dener  zorlar  tehlikeli bir durum olursa  sezeryana alır 

B3nce  sen direk özele  git  bu kadar acı çekmektense özelde yap doğumunu 
0 oy
tarafından
Devlette hangi doktor iyiyse çevrene sor ona gore al randevunu. 
0 oy
(5,452 puan) tarafından
Durumunu anlat canim gerekirse raporlarinida yaninda gotur

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 68 göst.
0 oy
4 cevap 193 göst.
0 oy
7 cevap 123 göst.
19 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biriiste (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 246 göst.
2 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Serpilayazz (55 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,745 soru

24,173,644 cevap

335,997 kullanıcı

...