0 oy
147 göst.
Diğer kategorisinde (483 puan) tarafından
Kizlar dun aksam hepsiburada defocta bebek takımı sipars verdim bugun dağıtıma çıkma tahmin süresi 8 kasım yazılı bugun gelirmi  yoksa tahmin günündeki gelir 2 de evden çıkmam lazm kapıya birakirlarmii acaba arasalar bırakın desem hepsijet diye geçiyor bu arada

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kapıya değilde ben evde olmadığında karşıdaki markete bırakıyorlar. Kapıdan birinin alıp götüme ihtimali de var
(483 puan) tarafından
Canm bizim site bnm dolabın var onun icine koyarlarsa kimse almaz
tarafından
Aaa evet öyle olursa olur seni aradıklaırnda bi söyle canım
(483 puan) tarafından
Saol cnm
-Reklam-
0 oy
(818 puan) tarafından
Kargoya verilmediuse hemen gelmez cnm zaten sana mesaj gelir kargoya verildi ve ya dagitima çikti diye 
(483 puan) tarafından
Valal kesinde otruyorm mersinde  kargo dağıtıma çıkmıştır diyor
(818 puan) tarafından
Anladm cnm sen evden cikanca gelirse ararlar seni sende komşun falan varsa onlara biraktirirsin baska yapacak bisey yok ya da dursun şubeden alirim dersin
(483 puan) tarafından
Saol cnm
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Dün sipariş verdiysen bugün dağıtıma çıkması zor hele de tahmini 8 Kasım ise. Sanırım yarın kapında seçeneği falan yok. Bugün gelmez diye düşünüyorum ama atarlarsa karşı komşuya falan bıralabileceklerini söylersin 
(483 puan) tarafından
Valla inş bugun gelmez artk sansa  kimse tanımıyorum canm komşu felan
0 oy
tarafından
Olabilir bende geçen birşey söyledim ertesi günü dağıtıma çıktı, rica et koyarlar dediğin yere 
(483 puan) tarafından
Saol  cnm
0 oy
(2,689 puan) tarafından
Dağıtıma çıkma tahmini süresi 8 Kasımmış. Ondan erken gelmez bence. Gelirken de zaten mesaj atarlar, bilgin olur. 
(483 puan) tarafından
Tamam cnm saol

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 340 göst.
2 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 146 göst.
0 oy
1 cevap 113 göst.
30 Temmuz 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Meksikaaaaaa (1,974 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 114 göst.
19 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,538 soru

24,170,966 cevap

335,855 kullanıcı

...