0 oy
241 göst.
Diğer kategorisinde (1,562 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar mesela annemle konuştum sırtım ağrıyor dedi daha önce covit olduğunda öyle anlamıştı simdide acaba covitmiyim diyor sırtı agriyormus bana dün dedi annem geçen hafta pazarteside  de biz ordaydik şimdi dünden beri bı tuhaf hissediyorum kendimi sizfede biri hastayım diyince bı tuhaf hissediyirmusunuz sizde hastaymış gibi yada bir yeriniz agriyormus gibi bide ben bu konuda çok pimpirikliyim basım ağrıyor ama benim kroniklesti baş agirilarim iki güne bir ağrır sürekli migrende var sürekli baş ağrısı çekerim şuan hissettiklerim zaten önceden de olan şeyler ben anlamadım neden böyle oldum sizdede oluyir mu 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Geçmiş olsun canım....

Ben öyle hissetmiyorum:D 

(1,562 puan) tarafından
Sağol canım ay ne biliyim öyle bı huyum var genelde öyle olur bende ama söz konusu covit olunca korktum bian daha önce annemler oldu eşim oldu ben olmamıştım şimdi öyle hissedince biraz benim gibi olan varmı normal mi diye merak ettim inşallah yoktur birşey ben telaslandigimla kalırım
tarafından
Psikolojik olarak etkilenmiş canim korkma birsey yoktur. Migren ağrıların oluyorsa baş ağrısı yapıyor normal yaşadıkların. Covid hepimizin korkulu rüyası artık başımız agirsa sırtımız acısa acaba covidmi diyorum Rabbım korusun bizleri. Şifa bekleyen herkesede Rabbim.sifa versin ♥︎
(1,562 puan) tarafından
Amin canım aynen migren ağrılarım çok fazla artti bu dönemde
-Reklam-
0 oy
(3,676 puan) tarafından
Psikolojik olarak etkilenmiş olabilirsiniz bende esim de çok ağır atlattık her dışarıya çıkmamda psikolojim bozuldu boğazım giciklaniyor belim ağrıyor başım ağrıyor korku sarıyor kendi kendime sıkıntıya sokuyorum
(1,562 puan) tarafından
Aynen bende çevremde duyunca öyle oluyorum artık bide annemle yeni görüştüğümüz için korktum böyle boyle kendimi sıkıntıya sokmaktan psikolojimi bozacak hastalık hastası olacam ilerledi çünkü yani önceden umursamıyordum ama şimdi baya sıkıntıya sokuyor beni
(3,676 puan) tarafından
Valla bende annemlere giderken kayınvalideme arkadaşlarıma giderken eve gelince hastalanıyorum psikolojikmen korku sarıyor hiç bir yere gidesim gelmiyor bu yüzden
0 oy
(1,364 puan) tarafından
Eeee artik paranoyak olduk cunku. 7 yasindaki oglum 14 eylulde kruptan acillik olduk. O gün bugündur hasta. Kaç 50 gün mü oluyor? Ciddi anlamda yiprandik. O ilk hasta oldugunda bende hasta oldum, ozamanlar 24 haftalik falandim cok zor geçti. Şuan bu saatte uyanik olmamim sebebi ateşi 39.1 ... 2 hafta once ciger tomogrofisi, tam kan sayımlari yapıldi birsey cikmadi, geçmeyen oksuruk, çok şukur temiz tahliller ama neden geçmiyo, covid mi olduk diye en basindan soyledik sorduk doktora yok hayir dedi. Onun ceremesimi bu hala böyle ne yapcam nasil iyilescek vallahi usandim. Allahim beterinden korusun ama az buz degil uzun sure oldu, baska ne yapilir bilmiyorum?
(1,562 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım zor valla KC zmandir çocukta zorlanmistir
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Pisklojik gibi geldi bana 
(1,562 puan) tarafından
Ay inşallah valla ya

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 713 göst.
0 oy
22 cevap 1,166 göst.