0 oy
378 göst.
Diğer kategorisinde (3,757 puan) tarafından

Enerji içeceğimi şimdi aldım oturdum muzik dnliorm ben :angel:

Az Daganiklik vardı opladım mutfkta bir kaç kalan bulaşığı makineye koydum çalışırdım ocağı filann sildim dnleniorm :)

7 Cevaplar

0 oy
(4,640 puan) tarafından
Kızım uykusundan nefes alamayarak kalktı babasi acile götürdü  onları bekliyorum:( evde minik uyuyor ben gidememdim aklım kizimda... 
(3,757 puan) tarafından
Coook çok geçmiş olsun cancağızim ♥️ Rabbim kızına şifa versin inşallah Allah'ın izniyle iyidir kiizn yüreğini ferah tut
(4,640 puan) tarafından
Allah razı olsun..İnşAllah.  akcigerleri gaz dolmuş  filan demişler.  Kötü  bir şey  mi basit bir sey mi anlayamadım. Netten de bakmak istemiyorum orda korkunc şeyler  yazıyorlar.
(3,757 puan) tarafından
Bende bilmiyorum:( kuzum ama içini ferah tut dua edelim bol bol inşallah ❤️
(4,640 puan) tarafından
Allah razı olsunn... icimi ferah tutmaya çalışsam  da söz  konusu evlat olunca daha bir hassaslaşıyor konu:(
(3,757 puan) tarafından
Evet biliyorum bitanem çok haklısın:(
Ama soğuk kanlı olmamız lazım anneyiz biz güçlü durmak lazım üzülmek fayda vermiyor ccgmza :(
-Reklam-
0 oy
(527 puan) tarafından
Çamaşır serdim bebeyi uyuttum şimdi uzanmış çikolatamı yiyorum 
(3,757 puan) tarafından
Oohh mis ellerine sağlık cnm afiyet bal şeker olsun:)♥️
(527 puan) tarafından
Sağol canım benim
0 oy
(3,679 puan) tarafından

• Ayaklarım oğlumu sallıyor o sıra belim bacaklarıma isyan ediyor:D
Her yeri topladım bende en son çamaşır asma kaldı oda oğlum uyursa yapcam:ermm:
(3,757 puan) tarafından
4den önce uyuyamiorm kaç gündür nedense bende gözüm keserse cnmda isterse kafamı meşgul etmek için iş yapıyorm:))

İnşallah çok yormadan uyur paşam ♥️
(3,679 puan) tarafından
Ben hep en erken 4 buçuk gibi yatıyorum :D  İnsaAallah bakalım
(3,757 puan) tarafından
4den önce uyku ttmuor deli oluyorum bende:)
(3,679 puan) tarafından
Kız uyuma gibi şansın varsa uyu benim içinde uyu :D
(3,757 puan) tarafından
Şükür var kızım yok ama yok anacim yok uyuyamiorm deli dana gibi yatakda dönüyorum 4de bile zar zor uyutuorm kendimi hdhsj
0 oy
tarafından
Ohhhj yarasın afiyet olsun canım.

Ay sevda bugün sırtım çok ağrıyor boynumdan aşağı sıcak bir dus aldim bir minoset ictim.yan yattim dinleniyorum. 

Hep evdeyim.nerden üsuttum  veya neden ağrıyor bilmiuorum. 

Eski.hayat enerjimi özledim :)))) bu ben değilim 
(3,757 puan) tarafından
Sağol cancağızim gel beraber olsun ❤️
Benimde boynum kopuyor başım çok ağrıyor kaç gündür geçen cumartesi kötü oldum iyice gitim pek bakmdi bogaizma baktı fanajit olmuş boğazım onun belirtilrini yaşıyorum antibiyotik yazmış kullanıorm sanırım ilerledi çünkü kronikleşebliorms ve ben çok uzun zamandır yaşıyorum o skntlri blmiorm ki ne edecm bu bitsin tkrr gidicm sağlık o. Giderim bu sefer

Ama boynum fln kopuyor ben alışık dglm ya böyle bel boyun ağrısına ne oldu blmiorm geçen düştümdü ondan sonra ara ara bel ağrısı çoğaldı

O eski hayat enerjisinden bulursan banada haber et :D gerçi ben eskisine göre brz daha iyim
tarafından
Çok geçmiş olsun canım ♥︎
Kadın olmak ana olmak zor iş.

9.ayim.bitsin lohusaligim çıksın haziran sonunda kavuşurum eski enerjime :)))
(3,757 puan) tarafından
Sağol cancağızim ♥️
Valla çok uzun zamandir yaşıyordum boğazımda sıkıntıları ama baktrmdm önemseyip grip oldum iki kere üst üste bide midem boğazımı çok kötü etti bir ara bunlar etkenmis okuduğuma göre faranjit için

Çok zor hemde anne olmak kadın olmak çok zor  kuzum.
Hamilemsn :)♥️
tarafından
Mevsim.degisimi etkiliyor insani. Bir sıcak bir soğuk havalar buda hastalığa meyil.veriuor . Zaten havada mikrop çok bağışıklık sistemi.dusuk ise hemen kapıyor insan.
Evet kuzumm.hamileyim.. 19 +0 :))). 19.haftam kaldı kendimi böyle motive ediyorum :)))
(3,757 puan) tarafından
Birini dikkat etmeyp onemsmdgm için komşumlardn kaptım diğerini ise aşıdan sonra oldumdu cnm
Maşallah cancağızim Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️
Yolu yarilamis sayılırsın :)
0 oy
(5,213 puan) tarafından

Bi saattir uyuyakalmışım kalktım bebişin mamasını verdim şimdi uykum kaçtı 6da da kalkmam lazım nasıl uyucam kara kara düşünüyorum :woot:

(3,757 puan) tarafından
Telefonu bırak böyle sakinleştrixi şeyler aç sesini kıs ve öle uyu:)
(5,213 puan) tarafından
Deniycem canm teşekkür ederim :)
(3,757 puan) tarafından
Ben öle yaparım bazen bazen bir sevdgim şarkı bazen bir dua sesini kısarim ki dikkatimi ona vermyym tamamen işe yarıyor bazen inşallah sende de yarar cancağızim ♥️:)
0 oy
(1,389 puan) tarafından
Çamaşır katladim mutfaktaki yemekleri dolaba koydum oturma odami toparladım gayri uyurum 
(3,757 puan) tarafından
Oooh ellerine sağlık olsun cancağızim ❤️
(1,389 puan) tarafından
Sana da afiyet olsun kuzum(◍•ᴗ•◍)❤
(3,757 puan) tarafından
Teşekkür ederim balım ❤️❤️
0 oy
tarafından
Banyo yaptım geldim uyurum inşallah
(3,757 puan) tarafından
Sihatler olsun cancağızim ♥️
tarafından
aaaaAbim der bana cancağızım teşekkür ederim canim

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 647 göst.
9 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 433 göst.
1 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 623 göst.
6 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Guuness (758 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 795 göst.
10 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,567 soru

24,074,033 cevap

330,825 kullanıcı

...