0 oy
167 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Anneler ilk çocuğumda göğsümün ucu olmadığı için bebeğim emmedi ve memeyi bıraktı ikincide de olmaz mı ?
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
(6,048 puan) tarafından
Benim de ilkinde tek göğsünün ucu 3 aylıkken çekildi ikincisinde de aynısı olacaktı ki çok çabaladım. Çok uğraştım çok emzirdim. Şükür çekilmedi ama hiç süt varmış gibi dolmuyor sismiyor ama emzirince baya geliyor anliyorum
tarafından
Benimki 5 aylık ve sütüm tamamen çekildi zaten tek göğsümü veriyordum
(6,048 puan) tarafından
Sağlık olsun canım.  Ben parça parça olmasina rağmen gogsum zorladım hep ondan çok verdim elimle de göğsünün ucunu çıkartır gibi oynadım hep. Az da olsa çıktı ona yetiyor
tarafından
Bu bana büyük bir ders oldu ikinciye ne olursa olsun zorlayacağım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Emmedigi icin meme ucu çıkmamıştır. Tekrar sıkıntı yasayabikirsin. Benimde yoktu bir sure gogus ucu kullandim o sekilde cıktı 
tarafından
Onunla verdiğim için çok kınandım aaa çocuk bundan huylanır verme gibi söylemler aldım zaten bıraktıda 3 ay emdi
tarafından
Kimse mecbur kalmadıkça oyle yollara başvurmaz. 3 ay emmisse gogus ucu çıkmıştır. Inşallah 2.yi emzirirsin cnm
0 oy
(162 puan) tarafından
Benimki de aynı sorundan dolayı emmedi inş bu emer
tarafından
İnşallah birkaç yıl sonra düşünüyorum ama şimdi sormak istedim

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,686 soru

24,062,414 cevap

330,214 kullanıcı

...