0 oy
226 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (577 puan) tarafından
4 yaşında kızım var geçenlerde böbreklerin orayı göstererek agridigini söyledi gazdan olabilir diye düşündüm bugünde babanesiyle gezerken gene söylemiş sizce neden olabilir güzel yemek yiyen harektli bı çocuk suyunuda güzel içiyor 

4 Cevaplar

0 oy
(13,675 puan) tarafından
Demek ki rahatsız eden bı ağrı var doktora gidin mutlaka
(577 puan) tarafından
Evet salı gününe aldım sıra daha önce hiç böyle birşey söylememişti endişe ettim
-Reklam-
0 oy
(12,986 puan) tarafından
Acaba apandisit falan mı 
(577 puan) tarafından
Apandisit olsa sürekli söylemez mi 5 dk oturan bı cocukk değil evin içinde bile hoplar zıplar takla atar koşar bahçede oynar
(12,986 puan) tarafından
Valla bilemedim ki
(577 puan) tarafından
Öyle olur ama demi apandisit olsa sürekli kivranir yanlış mı biliyorim
(12,986 puan) tarafından
Doğru galiba ya çünkü oğlum rahatsız Dı acile götürmüştüm karnım ağrıyor diyordu doktor apandisit olabilir karnı ağrıyor başka hastaneye göndermişti değildi tabi o aklıma geldi
0 oy
(1,064 puan) tarafından
Üşütmüş olabilir mi canım 
(577 puan) tarafından
Olabilir canım aklıma geliyor o ama başka bir belirstisi yok ilk soyediginde çorabını falan çıkarttı gezdi bizim burası soğuk 2 esofman giydirim çıkarttı birini baya bı soğuktu ilk soyediginde bugünde yurunce soyleince endese ettim. Çünkü sürekli geziyirlar babanesiyle gene aynı yerini gostermis
(1,064 puan) tarafından
Belki üşütmüştür sıcak havlu falan koymayı dene olmazsa doktora götür tabi
0 oy
(4,583 puan) tarafından
Canım susuz kaliyodur belki kucukken hatırlıyorum benimde çok oluyordu hatta ilk okul çağlarında bir iki sefer tuvalette sancidan kitlendim şükür bişey yokmuş ama diyosa bı göster gene nolur nolmaz belki usutmuste olabilir
(577 puan) tarafından
Salı gününe sıra aldım canım goturcem inşallah birşey yoktur insallah
(4,583 puan) tarafından
İnşallah canım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 385 göst.
0 oy
5 cevap 258 göst.
22 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ruveydacacan (969 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 311 göst.
11 Eylül 2023 Diğer kategorisinde eskilerdennn (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 172 göst.
20 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prenseslerinannesi! (577 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,029 soru

24,119,376 cevap

333,386 kullanıcı

...