0 oy
1,095 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Birkaç gün önce kadının biri bebeğimin kafatası çatladı diye bir gönderi atmıştı sonra da öldü dedi yalanmış ama etkisinden çıkamıyorum 3 ay sonra doğumum var ilk gebeliğim annemlerden uzaktayım doğum memlekette olacak ama ya sonrası ne olacak? bebeği hastaneden ne ile çıkarsam kucağımda çıkarırken düşer mi acaba diye sürekli korkuyorum ana kucağı da bir süre sonra gereksiz hale geliyor sling mı alsam vs diyorum kanguru da sağlıksızmis kafam ağrıyor ya bugün rüyamda bebeğimi seviyorum kucağımdan düşüyor kaç kere düştü uyandım dondum kaldım. O kadının gönderisinin etkisinden çıkamadım ya sürekli aklıma geliyor gün içerisinde ne yapacağım ben nasıl kurtulurum bu psikolojik etkiden :'( geçmişte anksiyete bozukluğum vardı o geri dirildi ya kafayı yicem

26 Cevaplar

0 oy
tarafından

image

Bunumu diyorsunuz bilmiyorum hatta ekran görüntüsü alip tandklara attm dikkat etainler doye eger yalansa cok ayıp cok 
-Reklam-
0 oy
(684 puan) tarafından
Bende ondan sonra odanın şeklini değiştirdim korkumdan ev şuan göçebe gibi bebek düşecek die uykularım kaçıo
0 oy
(606 puan) tarafından
Ne biçim anneler vaya. 
0 oy
(1,064 puan) tarafından
Düşürmezsin sen annesin kendine güven bebeğine güzel bakıcaksın hepimiz çocuk büyüttük düştüler kalktılar illa ki  ama korkular hayatı sana zehir eder. Bunu düşünmek yerine bebeğini kucağına ilk aldığında ona neler söylemek istediğini ona nasıl bir gelecek bırakıcanı düşün bu şekilde kendini motive et hastane çıkışı için ben fortbebe kullandım 
0 oy
tarafından
Kiz anam yalanmiymis o subhanallah insan boyle birseyin yalanini nasil soyleyebilir yaaa nasil uzuldum ağladıydımdi gi ben pühhhh
0 oy
(612 puan) tarafından
Benim de aklımdan buna benzer o kadar çok düşünce geçmişti ki. Ya elimden kayarsa ya boğazında bişey kalır müdahale edemezsem vs vs. Ama emin ol bazen gerçek hayat bizim dusuncelerimizden daha kolay oluyor :) kızım onyedi aylık bu arada :)
tarafından
İnşallah bende bu süreci hayırlısı ile atlatırm kzuum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 116 göst.
6 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Elif6060 (294 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 344 göst.
27 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 307 göst.
8 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu