0 oy
242 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,672 puan) tarafından
Bebeğim beş aylık oldu ek tadimliklar vermek istyrm siz ne veriyorsunu yada ne verdiniz fikir istyrm 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım doktoruna sordun mu ben tam 6 aylık olunca verdim doktora sordum öyle verdim
(2,672 puan) tarafından
Ayy yapar inşallah çok az verirsek birşey olmaz ya yada muzla başka meyveyi karıştırıp versek nasıl olur
tarafından
Bilmiyorm ki uyudu şimdi kalkınca armut verecem ya da elma bakalım sabahta aç karınla bir çay kaşığı zeytinyağı verdim inşallah yapar:-)
(2,672 puan) tarafından
İnşallah yapar zeytin yağı içir kakasını yaomasini saglar
tarafından
İnşallah daha da bir şey yok :-)
(2,672 puan) tarafından
İnşallah inşallah canım
-Reklam-
0 oy
(1,091 puan) tarafından
Ben altı aylıkken başladım ama önce yoğurt verdim sonra kabak püresi havuç püresi patates falan öyle üç gün kuralıyla tadım yaptırdım 
(2,672 puan) tarafından
Onları haşlayıp püre olarak mi verdin yani robottan geçirmedin dimi çatalla ezdin
(1,091 puan) tarafından
Yok kuzum robot kullanma sakın ben hiç kullanmadım ona rağmen sıkıntı yaşıyorum pütürden. Az suda haşla çatalla ez süzgeçten geçir ver
(2,672 puan) tarafından
Öylemi bende robottan geçirmeyi düşünüyordum iyiki söyledin ama işte boğazında kalır diye korkuyrm
0 oy
tarafından
Anne sütü almıyor mu buna doktorunuz mu karar verdi ?
(2,672 puan) tarafından
Anne sütü malesef almıyor sütüm kesildi. Bide yoktu doktoruma danismadim ben kendim deniyeyim dedim sadece tadimlik
tarafından
O zaman ev yoğurdu ile başla 3 gün kuralı ile 1.gün 1 çay kaşığı 2. Gün 1 tatlı kaşığı 3. Gün 1 yemek kaşığı sonra sebzeleri  tattır en son meyveleri
(2,672 puan) tarafından
Tamm canım çok tşk ederim :-):-)
0 oy
(4,097 puan) tarafından
Bebeğimin herhangi bi kabızlık ya da kusma rahatsızlığı olmadığından doktor 5 buçuk aylıkken başla dedi önce sebzeleri haşlayıp ezip verdim sonra yoğurt sonra meyveleri meyve emziği almıştım onunla yedi ama öyle doyumluk değil zaten bi ay tadımla geçti neredeyse yedinci aya kadar en fazla bi yemek kaşığı yemiştir hiç zorlamadım yediden sonra güzel yemeye başladı 
(2,672 puan) tarafından
Robot kullanmadın dimi tadımlık bende vereyim diyrm ama benim oğlum mama tek içiyor onunlada gece çok kalkıyor sürekli acikiyor
(4,097 puan) tarafından
Çorba yapınca çekiyordum biraz onun dışında ezdim hep mama içiyorsa acıkmaz ki kalkması normal benim kıZım sadece emiyor yine de sürekli kalkıyor yatmadan önce karnını iyice doyuruyorum sonra emiyor uyuyor gece yinede 4 5 kez kalkıyor yani ek gıdaya geçeriz karnını doyurur uyur diye bişey yok dediğim gibi zaten şimdi başlasan bile öyle doyacak kadar yemeyecektir bir kaç ay alışma sürece var
(2,672 puan) tarafından
Evet ya gece çok kalkiyrm gündüzde ruh gibiyim uykusuzluk tan

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 257 göst.
4 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mina gozde (2,672 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 223 göst.
0 oy
3 cevap 116 göst.
18 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Elifnur5634 (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 236 göst.
14 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Hilalasya1212 (1,916 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,888 soru

24,175,352 cevap

336,084 kullanıcı

...