0 oy
139 göst.
Diğer kategorisinde (12 puan) tarafından
Ovülasyon testi yapan varmı doğru cikiyormu

3 Cevaplar

0 oy
(5,444 puan) tarafından
O yontemle gebe kaldim
(12 puan) tarafından
Nasil gebe kaldın
(5,444 puan) tarafından
Ovulasyon testi cift cizgi cikiyor yumurtlama zamaninda o gunleri degerlendirmej lazim bazi kadinlarda 24 saat surebiliyor bazisinda ise 48 saat ogunleri degerlendirin ki spremler 72 saat yasiyor yumurtlamaya baslarken 2. Cizgi olusmaya basliyor zaten o cizgiyi gorur gormez degerlendirmeye baslayin
(12 puan) tarafından
Nette ovulasyon testi yapmadan az su icin diyor ben 2 bardak su icmistim fazlami sizce yanlis cikarmi sonuc
(5,444 puan) tarafından
Canim asagidada yazdim saat 13 ile 16 arasi  yapilmasi daha iyi testin suyu 12 de ictiysen testi 14 de yap 15 de yap cift cizgi hafif kizarmaya basladiginda değerlendirmeye baslayin net cift cizgi ciktiginda kesin degerlendirin tek cizgi kalana kadar testi yapmaya devam et
-Reklam-
0 oy
tarafından
Beeennnnn ne sormak istiyorsun 
(12 puan) tarafından
Nette çok su icmeden yapın diyor 2 bardak su ictim fazlamidir sizce yablismi cikar sonuc
(5,444 puan) tarafından
1 ile 4 arasi daha uygun oluyor testi yapmadan 1 saat once kadar cok sivi içmeyin yeterli
(12 puan) tarafından
Çokk tesekkur ederimm bu test guvenilir degilmi
tarafından
Arkadaşın dediği gibi 1 ve 4 arası 4 ve 7 arası doğru sonuç veriyor yapmadan 1 saat once sıvı alımını kesmen gerekiyor . Ben ovulasyon testiyle hamİle kaldım tabi Allah'ın takdiri ama onunda etkisi büyük hangi günleri değerlendirmek gerek öğrenmiş oldum bide hamilelik kesinlikle ovulashonla öğreniliyor bunuda soyliyim
0 oy
(17 puan) tarafından
Evet kuzum. Bende onla takip yaptım. 
(194 puan) tarafından
Cinsiyeti nedir acaba bebeğinin canim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 69 göst.
10 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Serapse (249 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 105 göst.
0 oy