Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Bebeği memeden ayırma nasıl yapcam
0
oy
154
göst.
4 Kasım 2021
Diğer
kategorisinde
Serap2020.
(
637
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar oğlum 19 aylık. 1 ay öncesine kadar çok emmiyodu. Ama 1 ay önce hasta olunca iyice meme düşkünü oldu. Gece bile kalkıp emiyo artık. Gerçekten uyuyamıyom sabaha kadar. Mızırdıyo sürekli. Memeylee uykuya dalıyo. Artık ben de memeyi bırakmak istiyorum. Nasıl yapcam siz neler yaptınız nasıl bıraktırdınz zor oldu mu?
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
1
cevap
0
oy
4 Kasım 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
1.5 yaşında Dişleri değiyor ısırıyo. Bi de 33 haftalık hamileyim bende artık bıraktırmak istiyorum. Sabah ögle akşam meme emiyordu. Şimdi sadece ögle veriyorum.. O da bi an önce uyusun da işime bakayım diye
4 Kasım 2021
KardelnEr
(
2,263
puan)
tarafından
yorumlandı
Hamile olduğun için kesmen lazımdı zaten neden kesmedin doktor mu bir şey dedi yanlış anlama merak ettiğim için sordum
4 Kasım 2021
Bir anne
(
519
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben hamile kaldiginda emziriyordum doktor kesme dedi 3 ay emzirmeye devam ettim fakat cok halsizlestim elim kolum kalkmadi suten ayirmak zorunda kaldim yani artik hamileyken emzirmenin hic bir zarari yokmus
4 Kasım 2021
Napcanadimi
(
695
puan)
tarafından
yorumlandı
Ay i bendede var 14 aylık oğlum 2 aylık hamileyim zaten sütymde kesildi diyecek kadar azaldı hiç halim kalmıyor 1 ay sonra keserim bende diye düşünüyorum. Sizin sutunuzde falan azalma alolmadi mi hiç
4 Kasım 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
KardelnEr doktora muyaneye her gittiğimde bu konuyu actım. Agrı kasılma vs yoksa emzir bişey olmz dedi. Bende emziriyorum. Bi sıkıntı yok şimdilik ama gögsüm çok acıyor. Dişleri acıtıyor. Kuran'ı Kerimde 2 yıl süt hakkı demiş ama 2 yıl buna nasıl dayanır insan. Dişleri çok acıtıyor ister istemez ısırıyor gögsümün ucu hep çatlak. Nasıl olcak tamamen nasıl uzaklaştrcam bilmiyorum. 1 ay sonrada doğum var.
4 Kasım 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Napcanadimi evet süt azalıyor ama dudak tiryakisi gibi meme emmeden uyumuyor. Şimdi yine azalttım. Önceden sabah uyanır emerdi ögle emerdi akşam uyurken yine emerdi. Şimdi sadece ögle veriyorum o da uyusun da işime bakayım diye.
4 Kasım 2021
Bir anne
(
519
puan)
tarafından
yorumlandı
Benim sutum yeterliydi ama cok fazla halsizlestim yataga dustum bebeyim 7 ayliken ogrendim 10 aya kadr anca emzirebildim doktir demisti dogundan sonra ikisinj birden emzir hic sorun olmaz diye ama benim bunyen kaldirmadi
4 Kasım 2021
Napcanadimi
(
695
puan)
tarafından
yorumlandı
Benimki gibi aynı resmen ağız alışkanlığı oldu doktor kendi bırakır emzir dedi ama ilerde kardeşini emzirdigimdd etkilensin istemiyorum çünkü o bırakmış olacak unutur mu bilmiyorum. Çok iyi olmjs benimki bagiriyo ememeyince allah yardımcımız olsun.iyi doğumlar sana da hayırlısıyla al bebeğini kucağına
4 Kasım 2021
Bir anne
(
519
puan)
tarafından
yorumlandı
Canim kuranda 2 yila kadr mecmur emziriveksin demiyor insanlar oyle anliyolar ama cocugu 2 yas icinde suten kesmelisin diyor aslinda yani 2 yasa gelmeden kesilmeli hanginay kesecegine senin vicdanin karar veriyor zaten insan yapisi bu hisediyoruz
4 Kasım 2021
Bir anne
(
519
puan)
tarafından
yorumlandı
Sagol canim sen kendink iyi hisetmiyorsan suten ayir bian once kendini kurtarmis seninki masallh
4 Kasım 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Bir anne, bende başlarda çok halsizleştim ama daha 4 haftalıkken ögrendiğim için baştan sıkı tuttum. Vitaminler vs çok kullandım. Ona ragmen ancak ayakta durabildim. Şükür 33e kadar geldim bundan sonrası Allah kerim.
4 Kasım 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Napcanadimi, çok sağol canım sende güzel bir gebelik gecir insallah. Allah yardımcın olsn anne olmak en zoru ama en güzeli
4 Kasım 2021
Bir anne
(
519
puan)
tarafından
yorumlandı
Masallah cok iyi idare etmisiniz gercekten ben 12 haftalikta bes ettim
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
İlgili sorular
+1
oy
6
cevap
118
göst.
Memeden Ayırma Sürecinde Aşırı Süt İle Baş Etmek İçin Ne Yapmalıyım?
15 Şubat 2025
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Beliz iz
(
2,283
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
7
cevap
352
göst.
Memeden Ayırma Sürecinde Çocuk Psikolojisini Bozmadan Ne Yapmalıyım?
11 Kasım 2024
Diğer
kategorisinde
Mai
(
498
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye-fikir
sütten-kesme-
0
oy
1
cevap
71
göst.
Memeden ayırma süreçi bebeğim çok Sessiz
11 Nisan 2023
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Yamukprenses
(
1,639
puan)
tarafından
soruldu
+1
oy
3
cevap
226
göst.
Anneler harika bir memeden ayırma yöntemim var.
17 Kasım 2022
Diğer
kategorisinde
Simge45
(
98
puan)
tarafından
soruldu
Kategoriler
Tüm kategoriler
Ürün İncelemeleri