0 oy
234 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Oğlum hasta yani sadece balgamı var onu atmak için de öksürüyor neler denemedim elma Kabukları, Ballı zencefilli macun, ballı ıhlamurlar sütlü ballar yok geçmedi balgamı. Doktora götüreyim diyorum sabah beri ne devleti kaldı ne özeli asla yer yok hastaneler de zatture ve kovit salgını çocuklarda yayılmış sekildeymis araya bile sikistiramiyorlar ne olacak böyle ya 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Soğuk alginligi var şimdi çocuklarda benim oğlumda ole buhar tutunca biraz iyi olur
tarafından
Geçmiş olsun size de canım sağlık ocagunu aradım şimdi yalvar yakar bakın diye iki yaş altına bakamayiz diolar 2 yaşına da bir hafta kaldı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım bizim burda da öyle geçen bir amca ayağına ağacı düşürmüş keserken acilen hastaneye gitmiş onu kapıdan geri göndermişler bakamayiz diye ne olacak gerçekten Rabbım hepimizin yardımcısı olsun inşallah 
tarafından
Ay tövbe yarabbim ya doktor hastane yetmez oldu bizlere
tarafından
Vallahi öyle canim
0 oy
(1,038 puan) tarafından
Gerçekten çok yoğun kızımda da bronşit baslangici vardı götürdüm akşama kadar bekledim özelde yer yok ya hicbiryerde 
tarafından
Ne belirtisi vardı kızının. Bende şuan sağlık ocağına götürüyorum 2 yaş altına bakamam diye diretio 2 yaşına d bir hafta kaldı yalvar yakar artık
(1,038 puan) tarafından
Geceleyin sabaha kadar oksurdu hapsirdi iştahsızlık ve hırıltı vardı sabah goturdum bronşit başlamış.yas sınırı çok saçma sağlık ocağı muayene etmek zorunda
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım vallahi sorma bir aydır biz de hastayız kızım da balgamlı öksürük burun akıntısı am iyileşti derken bir hafta iyi oldu sonra şimdi gene başladı ve bu sefer kötü öksürüyor doktora da götürmedim umarım iyi olur hepsi Rabbim şifa versin hepsine
0 oy
(14,961 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım büyük bir salgının içindeyiz rabbim şifa versin bütün cocuklarimiza 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 124 göst.
2 Mart 2022 Diğer kategorisinde Pinar5656 (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 143 göst.
2 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Sizden birisiii (677 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 20 göst.
+1 oy
3 cevap 80 göst.
7 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Alisim49 (2,637 puan) tarafından soruldu